Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubová židle Torina dub + bíla

torina
Skladem poslední kusy
2 388 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 9 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 9

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubová židle Torina bíla + dub -  Celo dřevěná 

Dubová jídelní židle ve klasickem stylu s opěradlem ve tvaru kříže . Židle Torina je vyrobena z 100% dřeva. Dodává se již smontovaná, svými subtilními rozměry je vhodná do všech kuchyní a jídelně.

Dubová masivní konstrukce jídelní židle zajišťují vysokou stabilitu, doporučené zatížení je do 120 kg. Jídelní židle je celo-dřevěná na sezení si můžete zakoupit ve specializovaných prodejnách polštářky na zpestření. Židle je ošetřena přírodním olejem, tedy je ji lze kombinovat z kterýmkoliv jídelním stolem z naší nabídky.

Židle ma váhu cca 8 kg je tak kompaktní. Dodává se již profesionální smontovaná naším týmem ve výrobě. Na prvním místě je pohodlí. Výhodou židle su její subtilní rozměry, vhodné i do menší kuchyně. Jídelní židle Torina ma sedák vyrobený z dubového dřeva, konstrukce v bílé barvě je z tvrdého jasanového dřeva. 

Dubová židle Torina bíla + dub -  Celo dřevěná

Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC. Povrchová úprava přírodní olej značky WOCA je zárukou dokonalého značkového dánského oleje. Tento výrobce se specializuje právě na dubový masivní nábytek. Olej umožňuje dubovému dřevo dýchat, rovněž vytváří na nábytku jedinečný matný efekt, kde při dotyku doslova nasáváte sílu přírody. Olejová povrchová úprava vyžaduje pozornost, tedy je nutné používat přípravky na olejovaný nábytek, které vytvářejí ochranné filmy na povrchu. Použijte a aplikace trvá 1-2 minuty no zaručí vám to zrající krásu dlouhá léta. Výhodou povrchové úpravy olej je také jeho snadná reparace kde na obnovu stačí použít olej na nábytek, a po letech používání deska stolu může vypadat jako nová. Celý proces obnovy trvá jen cca 15 min.

židle selska dub + bila

židle dub venkovsky styl

židle dub selska - model torina Mirek

Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Nosnosť
115 kg
Barva
bílá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Jídelní židle
rating 10
Objednali jsme si u Vás jídelní židle do našeho rodinného domu. Židle jsou nádherné, krásně zpracované. V reálu vypadají ještě lépe jako na Vašich internetových stránkách. Dobře se na nich sedí a vypadají a i jsou opravdu kvalitní. Manžel je sám truhlář a velice ocenil Vás výrobek. Tak moc se nám židle líbí, že jsme se rozhodli pro koupi dalších dvou. Za nás naprostá spokojenost jak s vyrobkem, tak i poměr kvalita/ výkon a komunikace. Rychlé dodání, 2x jsme měnili i adresu doručení a vše bez problémů. Vřele doporučuji!
Výborná kvalita
rating 10
Výborná kvalita
Drevene zidle
rating 10
Krásné židle, dobře zabalené
kvalita
rating 10
Židle velice kvalitní, bytelné, pohodlné.
židle Torina
rating 10
Židle jsou precizně zpracované, krásné a bytelné. A hlavně se na nich vysokým lidem velmi dobře sedí, protože sedák je výš než u mnoha ostatních židlí na českém trhu. Děkujeme. Veronika B.
Veronika B.
Jasná 10
rating 10
Dobrý den,židle je moc hezká,líbí se mi,podle mých představ
Dubová židle
rating 10
Židle jsou krásné, masivní. Moc hezké řemeslné provedení. Hezká barva sedáku. Potřebovali jsme je ke stolu a lavici, vyráběným na míru a vše se k sobě velmi hodí.
100% spokojenost
rating 10
Nádherné celomasivní židle, výborně řemeslně zpracované. Děkuji!
Židle
rating 10
Rychlá doprava, židle vypadají super, doporučuji

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.