Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl s kovovými černými nohama, 200 x 100 cm

Oscar 200
Skladem poslední kusy
17 572 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl Oscar s kovovými černými nohama, 200 x 100 cm

Představte si ten dokonalý stůl, který by se stal centrem vaší jídelny a místem, kde se rodina a přátelé rádi scházejí. Máme pro vás něco úžasného!

Naše mistrovské dílo - stůl s vrchní deskou oživenou mírně zaobleným tvarem, který dodává jemnost a eleganci. Hrany stolu nejsou jen obyčejné, ale zkosené, což vytváří mimořádně atraktivní a nadčasový luxusní vzhled. Tento moderní dřevěný stůl do jídelny je vyroben z nádherného přírodního dřeva dubu, které dodává teplý a přívětivý pocit. A co teprve ty moderní kovové nohy v černé barvě! Nejenže dodávají stolu šmrnc, ale také zajišťují jeho pevnost a stabilitu.

A to není vše! Stůl ještě více oživuje dřevěná část, která se táhne uprostřed stolu a dodává mu jedinečný charakter. Tento krásný dubový stůl je vyrobený z 100% dubového masivu, s nádhernou přírodní kresbou dřeva dub divoký. Tak co říkáte? Zamilujete si tento stůl stejně jako my? Přidejte se i vy ke spokojeným uživatelům stolu Oscar.

Dostupné rozměry: (výška 76 cm) 200 x 100 cm 

Jídelní stůl Oscar s kovovými černými nohama, 200 x 100 cm

Povrchová úprava Olej: Jak proměnit dubové dřevo v umělecké dílo - Olej je tajným kouzlem, které dokáže probudit skrytou krásu dubového dřeva a umožnit mu dýchat naplno. Díky olejové povrchové úpravě se z dubového dřeva stává nádherný matný poklad s výrazným přírodním vzhledem.

Avšak pozor! Abyste udrželi svůj dubový poklad v perfektním stavu, pamatujte na to, že vlhké předměty (sklenice, talíře, vázy) potřebují podložky. V opačném případě by mohly na povrchu vzniknout nevzhledná kolečka od vody. Ale nebojte se, i když se tak stane, máme pro vás jednoduchý návod na jejich odstranění.

Chcete-li svému dubovému dřevu dopřát ještě vyšší ochranu a udržet ho v co nejlepším stavu, doporučujeme povrch olejovat několikrát do roka a používat speciální přípravky určené pro olejovaný nábytek. Tímto způsobem si zajistíte, že vaše dubové dřevo bude vždy vypadat jako zbrusu nové a bude vás těšit svou krásou po dlouhá léta.

detail stolu Oscar

Vstupte do světa královského materiálu, kterým je dubové dřevo, a objevte jeho vynikající vlastnosti, jež z něj činí záruku dokonalého přírodního nábytku. Ponořte se do nádherné přírodní struktury, která s každým rokem dozrává do jedinečné krásy a přináší kousek autentické přírody přímo do vaší jídelny.

Dubové dřevo je pečlivě sušené a vybíráme pro vás pouze to nejkvalitnější - dub divoký. Tato tvrdá dřevina zaručuje odolnost protiám či jiným škrábancům, což z něj činí ideální materiál pro dlouhodobé použití. Navíc si vážíme našeho životního prostředí a proto veškeré dřevo, které používáme, je opatřeno certifikátem FSC. Tímto způsobem se snažíme přispět ke šetrnému zacházení s naší planetou a jejím bohatstvím.

Nechte se unést kouzlem dubového dřeva a zařiďte svůj domov tímto trvanlivým a elegantním materiálem, který vám přinese radost na dlouhá léta.


Povrchová úprava
Olej + Vosk
Tvar
Obdélníkové
Rozkládání stolu
bez rozkládání
Typ výrobku
Jídelní stůl
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
tloušťka stolu
2+2 cm
váha
79 kg
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozmer desky stola
200 x 100 cm
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--