Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl s jednou nohou, dub masiv, Tondern XL

Tondern XL
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
39 860 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 2 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 2

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl s jednou nohou, dub masiv, Tondern XL

Základní rozměr stolu: 180 x 90 cm

Rozměr stolu po rozkladu: 280 cm

Výška stolu: 75 cm

Luxusní dubový stůl model Tondern je novinkou pro rok 2022. Nádherný stůl je vyroben z poctivého masivního dřeva dub, jehož dominancí je jednoznačně spojení nohy a plotny stolu. Jídelní stůl na stoje na „jedné“ noze. Celý stůl je přesto mimořádně stabilní. Středová noha je kombinace dubového dřeva a dřevo v tmavě matné černé barvě. Výhodou stolu je také systém rozkladu obou stran, kde tak získáte extra místo pro výjimečné používání. Využívání rozkládacího systému není vhodné k dennímu používání. Odkládací části se jednoduše schovají do prostoru pod stolem. Vrchní deska stolu je dub divoký, tedy včetně přírodních znaků dřeva dub jako jsou feny a uzliny, které jsou zakryty světlým tmelem na dřevo.

Jídelní stůl s jednou nohou, dub masiv, Tondern XL

stul masiv dub

Dopřejte si i vy tento luxusní stůl s jedinečným designem. Stůl je vhodný ke stolování až pro 12 lidí. Ve složeném tvaru je ideální pro 6 - 8 osob. Vrchní deska stolu má navíc zaoblené rohy, o tloušťce 2 cm.

Jídelní stul Tondern XL a židle skagen

Povrchová úprava Olej - Právě na dubové dřevě je nejideálnější volbou olej, nakolik dubové dřeva potebuj dýchat co mu právě olejová povrchová úprava umožňuje. Právě dřevo ošetřené olejem získá nádherný matný efekt, s výrazným naturálním vzhledem. Pod vlhké předměty (sklenice talíře vázy) je třeba dávat podložky. V případě přímého kontaktu vody s dřevem vznikají kolečka na povrchu. To je jednoduché možné odstranit návodem níže. Pokud chcete na povrch docílít vyšší ochranu doporučuje se povrch olejovat několikrát do roka, případně používat přípravky na olejovaný nábytek.

Dubové dřevo je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC.

Tvar
Obdélníkové
Rozkládání stolu
Rozkládací
Typ výrobku
Jídelní stůl
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
tloušťka stolu
2 cm
váha
97 kg
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v demonte
Rozmer desky stola
180 x 90 cm po rozkladu 280 x 90 cm
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Jídelní stůl
rating 10
Velmi hezky udelany stul, hrany zaoblene, pro deti bezpecne. Stabilni, jednoduchy na slozeni.
Stůl
rating 10
Výborný

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.