Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubový stůl jídelný masívu DUB, George 220 x 100 cm

george
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
15 874 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 9 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 9

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubový stůl jídelný masívu DUB - George  220 x 100 cm - BESTSELLER

Dubový stůl George se hodí do kuchyně, ale také do jiných místností. Svým rustikálním provedením vás nadchne, stejně jako kvalitou materiálu. Zvolte si jídelní dubový stůl George pro své bydlení a učiníte ho stylovějším.

Dubový stůl do kuchyně bude nejlépe ladit s dalším dubovým nábytkem a zejména pak podobně barevnými dubovými židlemi. Proč si zvolit právě takovýto masivní stůl? Vydrží vám dlouhá léta, tedy spíše desetiletí, je nesmírně pevný a odolní proti poškození a v neposlední řadě dodá interiéru klasický styl.

Masivní stůl George je v naší nabídce horkou novinkou, představenou na výstavě v Kolíně 2017. Krásný dubový stůl vyrobený z 100% dubového masivu, s nádhernou přírodní kresbou dřeva dub divoký.

Jedná se o skutečně nádherný dubový stůlmimořádně silnou vrchní deskou o tloušťce až 2 cm. Nohy mají rozměr v průřezu až 15 x 15 cm! Robustní, mohutné provedení je zárukou pevnosti, odolnosti, stability i dlouhé životnosti. Jeho deska má délku 220 cm nebo 180 cm, takže se k němu pohodlně usadí celá vaše rodina i hosté!

K výrobě byl použit čistý dubový masiv. Nábytek byl povrchově ošetřen pouze olejem a voskem renomované značky, takže se chlubí dobrou odolností vůči všem drobným škrábancům a oděrkám. Jídelní stůl z masivu jsme dále nebělili ani nemořili, takže krása jeho přírodní textury zůstala plně zachována! Na desce stolu se můžete setkat se suky. Rozhodně se nejedná o vadu! Záměrně jsme zachovali všechna specifika dubového dřeva s cílem dosáhnout co nejpřírodnějšího vzhledu.

Dubový jídelní stůl působí na první pohled lehce rustikálním dojmem, rozhodně však nebudete mít problém kombinovat ho s moderními židlemi. Nechte se inspirovat naší nabídkou dubových jídelních židlí a vykouzlete ze své jídelny opravdu elegantní a jednotný prostor!

Masivní dubový stůl dokonale reprezentuje především precizní řemeslnou práci a poctivou výrobu. Díky svým mohutným proporcím zaručené odolá každému náporu.

Výška: 76 cm, Rozměry: 100 x 220 cm 

masivný stul z dubu 220 x 100 cm

Povrchová úprava Olej - Právě na dubové dřevě je nejideálnější volbou olej, nakolik dubové dřeva potebuj dýchat co mu právě olejová povrchová úprava umožňuje. Právě dřevo ošetřené olejem získá nádherný matný efekt, s výrazným naturálním vzhledem. Pod vlhké předměty (sklenice talíře vázy) je třeba dávat podložky. V případě přímého kontaktu vody s dřevem vznikají kolečka na povrchu. To je jednoduché možné odstranit návodem níže. Pokud chcete na povrch docílít vyšší ochranu doporučuje se povrch olejovat několikrát do roka, případně používat přípravky na olejovaný nábytek.

Dubové dřevo je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

drevný stul z masivu dub

jidelní stul z masiv dub, model george

masivni stul dub masiv model george

struktura dubového stolu

Rozkládání stolu
bez rozkládání
Typ výrobku
Jídelní stůl
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Tvar
Obdélníkové
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Povrch nábytku
hladký povrch
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozmer desky stola
220 x 100 cm
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Pěkné zpracování, velká spokojenost
rating 10
Stůl je velmi dobře zpracován, dle mých představ
Paráda
rating 10
Stůl je krásný masivní, velký tak jak jsme si predstavovali. Krásný kousek, moc doporučuji.
Krása!
rating 10
Opravdu moc pěkný stůl, cena výkon na jedničku! Už se těším, až se u něho prvně naobědváme.
Dubový stůl jídelný masívu DUB, George 220 x 100cm
rating 10
Krásné a kvalitní zpracování. Spokojenost.
Stůl
rating 10
Krásný masivní stůl.
Krásný stůl - skvělé
rating 10
Nádherný stůl, pořádná pevná deska, nadčasový design. Velká spokojenost.
Perfektní
rating 10
Krásná práce,masivní stúl vypadá úžasně
10
rating 10
Super
Super
rating 10
Stůl perfektní

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--