Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Sametové židle Laura včetně stolu masiv dub Houston

Houston + Laura
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
32 128 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Sametové židle Laura včetně stolu masiv dub Houston rozkldacaí

Moderní rozkládací stůl Houston pro 4 - 8 osob s velmi jednoduchým rozkladem. Sestava obsahuje 4 x jídelní židli dřevěnou s velmi příjemným čalouněním sedákem. Počet židlí si můžete vybrat. Jídelní stůl se dodává v demontu a židle jsou již zmotované.

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Houston 160 x 90 cm ( po rozložení 210 x 90 cm ) nebo 140 x 90 ( 190 x 90 Cm )

Krásný rozkládací dubový jídelní stůl vyrobený z dubového masivu v základní délce 160 x 90 cm, po rozložení až 210 x 90 cm. nebo verze 140 x 90 cm, po rozložení až 190 x 90 cm. Jídelní stůl je vyroben z 100% dubového dřeva včetně vrchní desky, rámu stolu a pevných dubových nohou. Jídelní stůl vám dodáme v demontu tedy zaručeně se dostane do jakéhokoli prostoru. Součástí je i montážní plán. Montáž stolu vám zabere cca 15 minut, tedy montáž je velmi jednoduchá.

Jídelní stůl je vyroben z poctivého dubového dřeva, vrchní deska je ošetřeno přírodním ekologickým olejem. Na běžnou údržbu jsou vhodné přípravky s obsahem vosku určeno na dřevěný nábytek. Po roce užívání můžete na povrch nanést opětovné olejovou vrstvu, čímž získáte opět krásnou povrchovou úpravu, celý proces trvá cca 20 minut.


Výběrem přírodního nábytku získáte nábytek, který bude neustále kvést do krasy a bude vám sloužit generace. Jídelní stůl je určen do interiéru až pro 8 osob. Způsob rozkládání je manuální, rozkládací část stolu odkládáte pod stůl, rozložení trvá jen několik sekund, samozřejmostí jsou pojistné úchytky, které zabrání náhodnému rozložení stolu.
Jídelní stůl Houston je zárukou kvalitního nábytku, kombinovat jej můžete z kteroukoli kolekcí dubového nábytku v barvě přírodního oleje z naší nabídky včetně jídelních židlí.

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Houston 160 x 90 cm ( po rozložení 210 x 90 cm )

Jídelní židle sametová Laura, barva tmavě modra - Water repellent

Barvy židlí, prosím uvedte do poznámky v objednávce. V případě že nevyberete konkrétenu barvu, sestavu zašleme jako na foto.

Propracovaná jídelní židle Laura v mimořádně nadčasovém designu, která vás zaujme nejen svým kvalitním provedením no hlavně kvůli vysokému pohodlí sezení. Vysoký komfort oceníte i při celo večerním sezení s vaším přáteli. Jídelní židle Laura, je dostupná v několika barevných provedeních viz všechny.

Konstrukce židle je z dubového dřevo ošetřené přírodním ekologickým olejem, který vám zaručí nádhernou strukturu dřeva. K výrobě se používá výhradně dřevo s certifikátem FSC což je zárukou že myslím i na životní prostředí. Vnitřní výplň židle je studená pěna, která je vám zaručí nejvyšší komfort sezení. Látka ma navíc ochranu water reppelent, která zabraňuje okamžitému vniknutí vody do látky. Pro vyčištění za doporučuje okamžitě vyčištění jemným přiloženým ubrousku, do kterého se nasákne voda. Opakujete do tehdy pokud je ubrousek suchý. Třeba brát v úvahu při dlouhodobém a nadměrném vlivu vody se může voda vsáknout do látky.

Výhodu látky je její sametový povrch takže židle je velmi příjemná na dotek. Jídelní židle Laura je dodává již smontovaná. Doporučené zatížení je max do 120 kg. Židli je možné kombinovat z kterýmkoliv dubovým jídelním stolem.

Látka ma vysokou oděru vzdornost až 100 000 cyklů.

Jídelní židle sametová Laura, barva tmavě modra

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.