Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Luxusní nábytek do jídelny, stůl george dub + virginia

George + Virginia
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
26 364 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Luxusní nábytek do jídelny, stůl george dub + virginia

Dřevěná dubová židle do kuchyně - AKCE

Dřevěnou dubovou židli Virginia nabízíme za akční cenu. Díky tomu můžete velmi podstatně ušetřit za kvalitní masivní nábytek. Volba je pro vás jasná, pokud jste zastánci masivního dřeva, ale také dalších stylových a odolných materiálů.

Masivní dubová židle Virginia se pyšní velmi pevnou základnou, kterou tvoří robustní dubové nohy a díky tomu unese až 120 kilogramů váhy. Krásnou dubovou židli s šedým sedákem si nyní můžete pořídit za velmi výrazně sníženou cenu.

Exkluzivní jídelní židle s pevnými dubovými nohama s nosností až 120 Kg. Mimořádně pohodlná jídelní židle s kvalitní látkou, která ma vysoký oděru vzdornost až 50 000 cyklů. Váha 1 ks židle (kg): 9. Židle je doručována v monte.

Mimořádné pohodlné sezení díky ergonomickému tvaru sezení, výhodou jsou i opěrky. Látka na židli mě otěruvzdornost až 50 000 cyklů.

Mimořádně kvalitní židli, kterou najdete také v německých obchodech s cenovkou 180 eur a více.

Dubová židle Virginie je určena především pro západní trh, na Slovensku a Česku je v mimořádné cenové akcí, které je časově limitovaná. Zaobelný tvar židle je tak pohodlný i při celovečerním sezení. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Dopřejte si i vy luxusní dubová židli, která je vhodná pro denní používání s dlouhou životností, co si ověřilo již řadu spokojených zázaknikov.


Židle do kuchyně dubová

Dubový stůl George

Hledáte do své jídelny skutečně bytelný, masivní stůl, který by doslova přetrval věky? Pak si vám dovolujeme nabídnout dubový jídelní stůl George, nyní v mimořádné zaváděcí ceně, platné pouze na limitovaný počet kusů!

Masivní stůl George je v naší nabídce horkou novinkou, představenou na výstavě v Kolíně 2017. Nohy mají rozměr v průřezu až 15 x 15 cm! Robustní, mohutné provedení je zárukou pevnosti, odolnosti, stability i dlouhé životnosti. Jeho deska má délku 220 cm, takže se k němu pohodlně usadí celá vaše rodina i hosté!

K výrobě byl použit čistý dubový masiv. Nábytek byl povrchově ošetřen pouze olejem a voskem renomované značky, takže se chlubí dobrou odolností vůči všem drobným škrábancům a oděrkám. Jídelní stůl z masivu jsme dále nebělili ani nemořili, takže krása jeho přírodní textury zůstala plně zachována! Na desce stolu se můžete setkat se suky. Rozhodně se nejedná o vadu! Záměrně jsme zachovali všechna specifika dubového dřeva s cílem dosáhnout co nejpřírodnějšího vzhledu.

Dubový jídelní stůl působí na první pohled lehce rustikálním dojmem, rozhodně však nebudete mít problém kombinovat ho s moderními židlemi. Nechte se inspirovat naší nabídkou dubových jídelních židlí a vykouzlete ze své jídelny opravdu elegantní a jednotný prostor!

Masivní dubový stůl dokonale reprezentuje především precizní řemeslnou práci a poctivou výrobu. Díky svým mohutným proporcím zaručené odolá každému náporu.

Výška: 76 cm, Rozměry: 100 x 220 cm nebo 180 x 100

masivný stul z dubu 220 x 100 cm

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
sestava
rating 10
Krásná sestava, bytelná. Moc se nám líbí. Konečně máme pořádný stůl, kam se všichni vejdeme.
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--