Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Moderní křesla s područkou včetně stolu

George + Bella
Dodaci doba: skladem
24 725 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Moderní křesla s područkou Bella včetně stolu Dub george

Křeslo s opěrkou Bella, Lady - šedo - hnědá, žlutá, antracitová

Nádherně křeslo s opěrkou s velmi pohodlným sezením ma dřevěné dubové nohy z masivu. Moderní a elegantní design Křesílka je vhodný do moderního interiéru. Křesílko se dodává v demomtu s jednoduchou montáží na výběr máte několik druhů barev. Výhodou křesílka je jeho využití za jídelní stolem ale i jako přídavné sezení do obýváku či pracovny. Pevné vysoké opěradlo je díky svým proporcím mimořádně pohodlné i při dlouhém večerním sezení. Krásné křesílko, které ocení každá návštěva. Látka mě mimořádně vysokou odolnost až 30 000 cyklů.

Židle s područkami - Bella, Lady šedo - hnědá

Křeslo s opěrkou Bella, Lady - šedá

Dubový stůl George

Hledáte do své jídelny skutečně bytelný, masivní stůl, který by doslova přetrval věky? Pak si vám dovolujeme nabídnout dubový jídelní stůl George, nyní v mimořádné zaváděcí ceně, platné pouze na limitovaný počet kusů!

Masivní stůl George je v naší nabídce horkou novinkou, představenou na výstavě v Kolíně 2017.

Jedná se o skutečně nádherný dubový stůl s mimořádně silnou vrchní deskou o tloušťce až 2 cm. Nohy mají rozměr v průřezu až 15 x 15 cm! Robustní, mohutné provedení je zárukou pevnosti, odolnosti, stability i dlouhé životnosti. Jeho deska má délku 220 cm, takže se k němu pohodlně usadí celá vaše rodina i hosté!

K výrobě byl použit čistý dubový masiv. Nábytek byl povrchově ošetřen pouze olejem a voskem renomované značky, takže se chlubí dobrou odolností vůči všem drobným škrábancům a oděrkám. Jídelní stůl z masivu jsme dále nebělili ani nemořili, takže krása jeho přírodní textury zůstala plně zachována! Na desce stolu se můžete setkat se suky. Rozhodně se nejedná o vadu! Záměrně jsme zachovali všechna specifika dubového dřeva s cílem dosáhnout co nejpřírodnějšího vzhledu.

Dubový jídelní stůl působí na první pohled lehce rustikálním dojmem, rozhodně však nebudete mít problém kombinovat ho s moderními židlemi. Nechte se inspirovat naší nabídkou dubových jídelních židlí a vykouzlete ze své jídelny opravdu elegantní a jednotný prostor!

Masivní dubový stůl dokonale reprezentuje především precizní řemeslnou práci a poctivou výrobu. Díky svým mohutným proporcím zaručené odolá každému náporu.

Výška: 76 cm, Rozměry: 100 x 220 cm nebo 180 x 100 cm

masivný stul z dubu 220 x 100 cm

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.