Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dřevěný stůl a židle 140 x 90 cm, Dub

kosice + Arosa
Skladem poslední kusy
16 543 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dřevěný stůl a židle 140 x 90 cm, Dub

Dubový stůl do jídelny z masivu, Košice 120 x 80, 140 x 90 , 180 x 90 cm

Dubový jídelní stůl Košice je vyrobený z pravého masivu. Masivní dřevo pro vás bude zárukou dlouholeté životnosti. A nejen to, rovněž nabízí krásné kresby, díky nimž takový nábytek dokonale vynikne.

Pokud chcete být originální i při výběru nového nábytku, pak právě dubový masivní stůl do jídelny bude ideální volbou. K tomuto dubovému stolu si u nás můžete vybrat také vhodné židle, ideálně ve stejné barvě a ze stejného materiálu.

Dřevěný stůl a židle 140 x 90 cm, Dub

Krásný dubový stůl vyrobený z 100% dubového masivu, s nádhernou přírodní kresbou dřeva nyní v zaváděcí ceně. Dubový stůl Košice je dostupný v několika rozměrech, dodává se v demontu s velmi jednoduchou montáží. Povrchová úprava stolu je přírodní olej, který dokonalé chrání nábytek.Povrchová úprava je přírodní olej, který se na plotně leští a tak získáte dokonale nádhernou kresbu dřeva. Na běžnou údržbu se doporučuje používat prostředky vhodně ná olejovo-voskovaný nábytek. Rovněž pod horké a vlhké předměty doporučujeme podkládat podložky. Tloušťka nohou je až 8 x 8 cm, což zajišťuje mimořádně vysokou stabilitu stolu, vyuižte tuto otevírací nabídku.

K výrobě byl použit čistý dubový masiv. Nábytek byl povrchově ošetřen pouze olejem a voskem renomované značky, takže se chlubí dobrou odolností vůči všem drobným škrábancům a oděrkám. Jídelní stůl z masivu jsme dále nebělili ani nemořili, takže krása jeho přírodní textury zůstala plně zachována! Na desce stolu se můžete setkat se suky. Rozhodně se nejedná o vadu! Záměrně jsme zachovali všechna specifika dubového dřeva s cílem dosáhnout co nejpřírodnějšího vzhledu.

Masivní dubový stůl dokonale reprezentuje především precizní řemeslnou práci a poctivou výrobu. Díky svým mohutným proporcím zaručené odolá každému náporu. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

Výška: 76 cm, 

120 x 80 cm

140 x 90 cm

180 x 90 cm

Dubový stůl do jídelny z masivu, Košice

stul do jidelni masiv dub

Dubový stůl do jídelny z masivu

stul masiv dub

Židle do kuchyně - svetle šedá, Arosa

Novinka v nabídce pro Sk a Cz trh. Jídelní židle Arosa se prodává na německém trh již dlouhá léta s cenou 120 EUR, Speciální zaváděcí cena nyní výhradní pro vás. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Nádherný design a kvalitní látka to je záruka kvalitního výrobku. Výhodou židle su její subtilní rozměry, vhodné i do menší kuchyně. Látka je velmi příjemná na dotek v krásné svetlě šedé barvě. Nosnost židle do 120 kg.

Mimořádné pohodlné sezení díky ergonomickému tvaru sezení, výhodou jsou i opěrky. Látka na židli mě otěruvzdornost až 50 000 cyklů.

Dubová židle barra je určena především pro západní trh, na Slovensku a Česku je v mimořádné cenové akcí, které je časově limitovaná. Zaobelný tvar židle je tak pohodlný i při celovečerním sezení. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Dopřejte si i vy luxusní dubová židli, která je vhodná pro denní používání s dlouhou životností, co si ověřilo již řadu spokojených zázaknikov.

Židle arosa

Židle do kuchyně - svetle šedá, Arosa

Židle arosa

Židle do kuchyně - tmavě modrá

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.