Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní set pro čtyři z masivu Madrid židle,

Golem + Madrid
Skladem poslední kusy
20 131 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní set pro čtyři z masivu

Moderní jídelní stůl a židle vyroben z dubového masivu. Novinka v naší nabídce jídelní židlička se dodává již smontovaná, jídelní stůl jednoduchá a rychlá montáž. V případě že si přejete jídelní židle v obou barvách, uvedte to prosím do poznámky.

Celou nabídku dubových stolů najdete zde

Celou nabídku dubových židlí najdete zde

Světlé šedá židle do kuchyně, Madrid

Světlé šedá židle do kuchyně, Madrid vyrobena z velmi kvalitních materiálů nyní v mimořádné cenové nabídce. Nohy jídelní židle jsou vyrobeny z dubového dřeva v přírodní barvě. Výplně sedáků jsou se studené pěny. Na židli se proto velmi pohodlné sedí. Jídelní židle je v krásné šedé barvě s velmi jednoduchým čištěním, židle se dodává již smontovaná. Svou nízkou váhou cca 7 kg je velmi jednoduchá na manipulaci.

Využití tuto mimořádně nabídku pro Cz a Sk trh s mimořádným cenovým zvýhodněním. Dřevěné nohy vyrobené z dubového dřeva v přírodní barvě jsou pouze olejovaný transparentním olejem. Mimořádně kvalitní látka, která se velmi snadno čistí pomocou neutrální mýdla PH0. 

Nosnost židle do 120 kg.

Rozměry: 

Světlé šedá židle do kuchyně, Madrid

Jídelní stůl z dubu - oválny

Pokud do své jídelny hledáte nábytek, který by vám spolehlivě vydržel sloužit dlouhou řadu let, vsaďte na opravdovou kvalitu! Tu zosobňuje oválný jídelní stůl z masivního dubu, který u nás pořídíte za velice atraktivní cenu, a který máte možnost kombinovat s dubovými jídelními židlemi z naší nabídky. Vykouzlete ze své jídelny stylový prostor vybavený luxusním dubovým nábytkem!

Oválný jídelní stůl z dubu ani po letech používání neztratí nic ze své kvality a krásy. K jeho výrobě byl použit čistý dubový masiv, jenž prošel pečlivou kontrolou a prvotřídním zpracováním. Materiál je povrchově ošetřen olejem a voskem renomované značky. Dřevo je díky této povrchové úpravě chráněn vůči drobným oděrkám a škrábancům a zároveň je zachována krása přírodní textury dubu. Jídelní stůl se také snadno udržuje. Pro očištění vám postačí vlhký hadřík!

Jídelní stůl má bytelnou konstrukci s robustními nožkami a deskou o tloušťce až 2,5 cm. V nabídce je ve třech různých rozměrech. Vyberte si takový, který vám bude vyhovovat nejvíc:

  • 140 x 90
  • 160 x 90
  • 180 x 90 cm

Díky svým výjimečným kvalitám získal dubový stůl prestižní ocenění na výstavě v Kolíně. Punc kvality je stvrzen označením Made for Switzerland.

 Výška: 75 cm

Celou nabídku dubových stolů najdete zde

Celou nabídku dubových židlí najdete zde

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.