Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubový stůl otawa a židle moderní madrid

Otawa + Madrid
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
23 417 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Oválný stůl Dub masiv, Otawa a židle DUB Madrid

Světlé šedá židle do kuchyně, Madrid

Světlé šedá židle do kuchyně, Madrid vyrobena z velmi kvalitních materiálů nyní v mimořádné cenové nabídce. Nohy jídelní židle jsou vyrobeny z dubového dřeva v přírodní barvě. Výplně sedáků jsou se studené pěny. Na židli se proto velmi pohodlné sedí. Jídelní židle je v krásné šedé barvě s velmi jednoduchým čištěním, židle se dodává již smontovaná. Svou nízkou váhou cca 7 kg je velmi jednoduchá na manipulaci.

Využití tuto mimořádně nabídku pro Cz a Sk trh s mimořádným cenovým zvýhodněním. Dřevěné nohy vyrobené z dubového dřeva v přírodní barvě jsou pouze olejovaný transparentním olejem. Mimořádně kvalitní látka, která se velmi snadno čistí pomocou neutrální mýdla PH0. 

Nosnost židle do 120 kg.

Rozměry: 

Světlé šedá židle do kuchyně, Madrid

Oválný jídelní stůl z dubového masivu OTAWA

Nádherný jídelní stůl vyrobený z 100% dubového masivu, nyní v mimořádně zaváděcí ceně. Jídelní stůl se dodává v demontu, nožičky se montují přímo na místě. Jde o pevný a stabilní stůl, který vám bude sloužit dlouhá léta bez ztráty na kráse či kvalitě. Povrchová úprava je přírodní olej, což je nejvhodnější povrchová úprava pro dubový nábytek. Stůl má délku 200 cm tedy je vhodný až pro osm lidí.

Rozmery a velkosti stola:

180 x 100 cm, výška 75 cm. 

Vysoká pevnost dubového stolu, je nejen díky mohutným nohám. Vysokou stabilitu zajišťuje také dokonalá vcýroba s označením "made for Switzerland". Vrchní doska ma tloušťku až 2,5 cm. Atraktivní cena tohoto dubové stolu je kvůli obrovským množství, ktere vyrábíme. Jedinečný jednoduchý design a vysoká stabilita stolu vás přesvědčí o vysoké kvalitě. Jídelní stůl je vyroben ze 100% dubového masivu je vhodný pro denní používání ale i do restaurací. Jídelní stůl Golem získal i také prestižní oceňují na výstavě v Kolíně.

Celou nabídku dubových stolů najdete zde

Celou nabídku dubových židlí najdete zde

Oválný jídelní stůl z dubového masivu OTAWA

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--