Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

POSTEL Z MASIVU PRESTIGE (90 X 200) LAK HNĚDÝ

Prestige D-ACC 90
Dodaci doba: 3 - 6 týdnu
11 585 Kč 12 457 Kč -7%
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Extra sleva platí jen do 30.04.2024 !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

POSTEL Z MASIVU PRESTIGE (90 X 200) LAK HNĚDÝ

Rustikální postel vnitřní rozměr 90 x 200 nová kolekce „D“ prémiová kolekce nábytku. Kvalitní a pevná postel z borovicového masivu vyrobená z čistého dřeva, povrchově ošetřená ekologivkým lakem hnědé barvy. Přírodní ekologický lak je na nábytek nanášen ručně, důkladně až do pórů dřeva. Vyrábíme kvalitní postele z masivu pro váš zdravý spánek – originál je vždy jen jeden. Postel je doručována v demontu.

Pevný dřevěný rošt zdarma!

Celková délka postele je 218 cm, výška čela postele 90 cm. Celková Šírka 100 cm.

Rozmer matrace 90 x 200 cm

POSTEL Z MASIVU PRESTIGE (90 X 200) LAK HNĚDÝ

Postel z kategorie rustikální nábytek patří do specifické skupiny nábytku. Rustikální nebo i venkovský nábytek má speciální povrchovou úpravu, která vytváří nádech starého vzhledu. Kvalitu našeho rustikálního nábytku ocení i nároční klienti. Cena postele je včetně roštů. V ceně postele však není matrace, ta je třeba dokoupit zvlášť, například v kategorii matrace. Nábytek v jedinečném rustikálním koloniálním stylu vyrobený z masivního borovicového dřeva lakovaný. Zvláštní patina a starodávné řezby krásně spojují to, čemu můžeme říkat antika. Doporučená tloušťka matrace 17 až 21 cm. Záruka 24 měsíců. Náš názor - Kvalitní dřevěná postel, pro klienty kterým se líbí rustikalně-koloniální styl nábytku. Vnitřní rozměr 90 x 200 cm. Postele mají stylově tvarovaná čela, čímž bylo dosaženo netradičního a velmi zajímavého vzhledu postele.

Lakovaný nábytek má speciální povrchovou úpravu, která má vytvářet nádech starého vzhledu - PATINU. K impregnaci používáme pouze kvalitní mořidla a laky s přírodním obsahem. Impregnaci na nábytek nanášíme ručně, abychom měli v rukou každý deště. Dřevo je přírodní materiál, který ověřil čas, pokud máte zájem o kvalitní solidní nábytek nakupujte přímo u výrobce a ušetříte. Záruka 24 měsíců. Pozornost si zaslouží i ručně vyrobené a staro vypadající panty a úchyty, které dodávají našemu nábytku charismatický design. Praktické dřevěné komody a knihovny šuplíkové is dvířky hodí se do vašeho obývacího pokoje, ložnice, předsíně či do dětského pokoje. Jejich využití je všestranné.

Zobrazit všechny kusy ze série nábytku Prestige >>

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Jednolůžková postel
Kolekce
Prestige
váha
60 kg
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Borovice
Rozměr
90 x 200 cm
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání