Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Velke houpací křeslo

Katka kreslo
Dodaci doba: 4 - 5 týdnu
13 900 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Závěsné křeslo je idealní pro ty, kteří tráví volný čas venku na zahradě. Ideální se hodí na zahrady, altánku nebo na terasu.

Rám je vyroben z více vrstev smrkového dřeva. Dřevo má jemně olivovou barvu, nakolik je ošetřeno impregračným olejem. Dřevo tak získá vysokou odolnost proti větru, slunci a vlkhosti.

Estetický a moderní design celé konstrukce je konceptovaný tak aby byla jeho montáž a demontáž i jednoduchá a intuitivní.

Výška: 120 cm

Šířka: 175 cm

Hloubka: 45 cm

Váha: 29 Kg

Nosnost: 200 kg

Rozměr balíka: 120x72x40cm

 Velké houpací kreslo
Používáme výhradně přírodně materialy

Sedák je vyroben z 100% bavlny. Kromě toho sedák je opatřen zipem takže jej můžete jednoduše sundat a vyčistit.

Pohodlí a jedinečný design

Posaďte se a užijte si jedinečný zážitek pohodvého pohupování. Díky pevné masivní konstrukci budete mít vždy jistotu že vás závěsné křeslo udrží. Svojimy rozměry je vhodné pro 2 dospělé osoby. Užijte si i vy příjemné jarní a letní dny v úžasné pohodlném křesle s atraktivním diazjnom. Celková nostnost až 200 kg. Na výběr máte až 3 barvy Sedák: bílá, červená cihlová, a zelená. Výška sedáku je až 120 cm, která je pohodlná i při vysokých lidí. Balení je bez řetězů na spružine, která vás bude příjemně houpat o délce 120 cm.

 Tipy pro dokonalou ochranu

Všemi části u tohoto typu nábytku su chráněny speciální impregračnou vrstvou, která mě jemné olivovou barvu. Ta zahradní nábytek chrání před vnějšími vplivmy jako je slunce, vlhkost a hmyzu. Tímto se prodlužuje životnost nábytku.

Avšak pro dokonalou ochranu doporučujeme, vzácné čištění zahradního nábytku, tak aby se zabránilo uhladaniu nečistoty na dřevo. V příběhu několika let a střídání počasí se mohou objevit maličké mezery, které jsou přirozené jevy. Nábytek je možné čistit mýdlovou vodou a štětcem. Případně jemnými bursním papírem.

Zahradní nábytek doporučujeme ošetřit ještě konečnou povrchovou úpravou. Kde můžete změnit i barvu produktu. Jako finální povrchové úpravy doporučujeme mořidla případně oleje. Laky nejsou vhodné neboť se tím zabrání přirozenému dýchání dřeva.

Typ výrobku
Zahradní houpačka
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Doporucuji
rating 10
Spokojenost,kvalita,krasny design
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.