Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Ložnice z masivu dub Texas

Texas spalna 44+82+82+18+35+36+02
Dodaci doba: 2 - 5 týdnu
117 275 Kč 141 295 Kč -17%
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy! Aktuální sleva 17% od doporučených cen

Při koupi tohoto typu produktu nad 15 000 kč, dárek zdarma. Sada olejů LIVOS v hodnotě 1000 Kč.

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Ložnice z masivu dub Texas

Sestava je vyrobena z poctivého dubového dřeva, ošetřené značkovým Německým olejem LIVOS . Dřevo použijte na výrobu je z obnovitelných lesů s certifikátem FSC. Povrch dřeva je mírně strukturovaný. Nábytek Texas do ložnice je vyroben z dubového dřeva. V kolekcí najdete postel, skříně, či komody. Pokud vám chybí určitý kousek můžete klidně kombinovat z nábytku Jánošík případně kolekce Texas. Na ošetření je použit značkový Německý olej LIVOS . Výroba kde je nábytek vyráběn představuje jednu z nejmodernějších linek v Evropě, kde se používají špičkové CNC stroje. Nábytek je vyroben ve spolupráci s naší firmou nábytek Mirek a Polskou firmou. Vsaďte tak na naše více než 25 leté zkušenosti v oblasti masivního nábytku.

Komoda šuplíková masiv dub, Texas 44

Moderní, luxusní, masivní. Takto můžeme také nazývat komodu Texas typ 44, která obsahuje 4 velké šuplíky. Zavírání šuplíků je tiché díky kování soft-close. Dubová komoda je ideální do ložnice, je z kolekce nábytku Texas. Můžete rozšířit o manželskou postel a skříně. Komodu je ošetřeno přírodním olejem, takže je možné kombinovat iz jiným dubovým nábytkem. Povrch je mírně strukturovaný. Nádherný kousek nábytku, který můžete mít nyní i vy! 

Komoda Texas 44 ( šířka 120 cm , výška 90 cm , hloubka 38 cm ) - dodáváne již smontované

Komoda do ložnice dubová Typ 44

Vnitřní prostor komody je rozdělen na vrchní a spodní část. Ve vrchní části vám budou k dispozici dvě zásuvky se samo-dosouvacím mechanismem soft-stop, ve spodní části najdete dvě prostorné skříňky, každou se samostatnými dvířky a vloženou policí. Pro výrobu šuplíků, dvířek a vrchní desky byl zvolen dubový masiv, boky komody a vnitřní korpus jsou zhotoveny z přírodní dřevěné dubové dýhy. Jedná se o kombinaci těch nejkvalitnějších materiálu, jaké se pro výrobu nábytku v současné době používají.

Komodu vám dodáme již smontovanou.

Výška: 90 cm , Šířka: 119 cm , Hloubka: 46 cm

 

Postel z masivu dub s úložným prostorem , Texas

Luxusní kousek do ložnice, dubová postel Texas s úložným prostorem vyklápěcím zepředu. Postel Texas je dostupná v šířce matrace 140, 160 a 180 cm. Výhodou je velký úložný prostor, který se otevírá zepředu postele, ideálně tak i do menších ložnici. Manželská postel se dodává v demontu s podrobným montážním návodem, součástí ceny je už i lamelový rošt, skládající se s 32 lamel vhodný k jakémukoliv typu matrací.

Cena postele nezahrnuje noční stolky ani matraci.

Celková šířka postele 180 x 200: 194 cm

Celková délka postele: 216 cm
Výška čela u hlavy: 98 cm
Výška čela u nohou: 45 cm

Samotná postel Texas ma elegantní a vzdušný design, mimořádně pohodlné je čelo postele, které je v krásné tmavé barvě. Látka imituje broušenou kůži, čištění látky pomocí mýdla PH0. Dřevo použijte na výrobu je pro skutečné milovníky přírodního nábytku, obsahuje schválně vypadlé suky a uměle dotvořeny praskliny na dřeva, které jsou důsledně vybírány aby působily autenticky.

postel z masívu denver

 

Noční stolek z dubu se dvěma šuplíky, Texas 82

Moderní noční stolek vyrobený z dubového dřeva s dvěma šuplíky s tichým zavíráním soft-close. Noční stolek se dodává již smontovaný. Nádherné provedení nočního stolku, který je ideální jako komplet k manželské posteli Texas. Také ale lze kombinovat ik jiným dubovým postelím. Noční stolek ma povrchovou úpravu dub přírodní olej, kde samotný povrch je mírně strukturovaný.

nočný stolek Texas 82 ( šířka 60 cm , výška 45 cm , hloubka 38 cm ) - dodáváne již smontované

Noční stolek vám dodáme již smontovaný.

Šířka: 55 cm , Výška: 42,5 cm , Hloubka: 38 cm

 

Dvoudveřová skříň dub, Texas 02

Velká dvoudveřová skříň z masivu dub do ložnice z kolekce nábytku Texas. Skříň s nádherným designem přírodního nábytku. Pro výrobu je použijte exkluzivní výběrové dubové dřevo, tak aby nábytek působil autenticky a naturální. Skříň se dodává v demontu s podrobným návodem na montáž, podmínkou pro kompletní montáž je přichycení skříně přímo io stěnu. Dřevo je v barvě přírodní olej, lze tedy kombinovat iz jiným dubovým nábytkem.

Skříň obsahuje v základě 2 x polici a 1 x věšák, lze také dokoupit komodu, která pasuje do vnitřku skříně, případně police. Nábytek je dodáván bez osvětlení. Složení skříně je, predne dvířka: dubové dřevo. Korpus je exkluzivní materiál, který zaručeně nebude měnit svůj tvar ani po letech. Jde o kompozit kde z obou stran je prvotřídní přírodní dubová dýha a středu je smrkové dřevo.

Skriň Texas 02 ( šířka 106 cm , výška 222 cm , hloubka 63 cm ) - dodáváne v demontu, cena bez osvětlení

Dvoudveřová skříň masiv dub, Denver 02

Nábytek Texas do ložnice
Nábytek z masivu dub do ložnice - Denver

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Kolekce
Texas - ložnice
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Povrch nábytku
Kartáčovanie
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Masív dub
vrchní deska
Masív
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.