Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl z dubu - oválny, Golem 180 x 90 cm

Golem
Skladem poslední kusy
13 991 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 3 reviews
Průměrně hodnocení : 9.3/10 Počet hodnocení: 3

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl z dubu Dublin , Golem - oválny 180 x 90 cm

Pokud do své jídelny hledáte nábytek, který by vám spolehlivě vydržel sloužit dlouhou řadu let, vsaďte na opravdovou kvalitu! Tu zosobňuje oválný jídelní stůl z masivního dubu, který u nás pořídíte za velice atraktivní cenu, a který máte možnost kombinovat s dubovými jídelními židlemi z naší nabídky. Vykouzlete ze své jídelny stylový prostor vybavený luxusním dubovým nábytkem!

Oválný jídelní stůl z dubu ani po letech používání neztratí nic ze své kvality a krásy. K jeho výrobě byl použit čistý dubový masiv, jenž prošel pečlivou kontrolou a prvotřídním zpracováním. Materiál je povrchově ošetřen olejem a voskem renomované značky. Dřevo je díky této povrchové úpravě chráněn vůči drobným oděrkám a škrábancům a zároveň je zachována krása přírodní textury dubu. Jídelní stůl se také snadno udržuje. Pro očištění vám postačí vlhký hadřík!

Jídelní stůl má bytelnou konstrukci s robustními nožkami a deskou o tloušťce až 2,5 cm. V nabídce je ve třech různých rozměrech. Vyberte si takový, který vám bude vyhovovat nejvíc. 

Díky svým výjimečným kvalitám získal dubový stůl prestižní ocenění na výstavě v Kolíně. Punc kvality je stvrzen označením Made for Switzerland.

Výška: 75 cm

Povrchová úprava Olej - Právě na dubové dřevě je nejideálnější volbou olej, nakolik dubové dřeva potebuj dýchat co mu právě olejová povrchová úprava umožňuje. Právě dřevo ošetřené olejem získá nádherný matný efekt, s výrazným naturálním vzhledem. Pod vlhké předměty (sklenice talíře vázy) je třeba dávat podložky. V případě přímého kontaktu vody s dřevem vznikají kolečka na povrchu. To je jednoduché možné odstranit návodem níže. Pokud chcete na povrch docílít vyšší ochranu doporučuje se povrch olejovat několikrát do roka, případně používat přípravky na olejovaný nábytek.

Dubové dřevo je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

Jídelní stůl z dubu - oválny

jidelní stul dub golem

Rozkládání stolu
bez rozkládání
Typ výrobku
Jídelní stůl
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Tvar
Oválné
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozmer desky stola
180 x 90 cm
Paráda
rating 10
Stůl je naprosto úchvatný. Nádherný kus dřeva, opravdu elegantní kousek. Měl jsem obavy, co nám za takovou cenu přijde, ale byl jsem velice mile překvapen kvalitou.
Stul
rating 8
Stul je krasny, jen bohuzel jste nedokazali odpovedet na muj dotaz, jak daleko jsou nohy v horni casti od sebe a me zidle se dve vedle sebe nevlezou. Ocenila bych lepsi technickou specifikaci .
Jidelni stul Golem
rating 10
Krasny.

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--