Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Stůl z masivu DUB z černými nohami, OHIO 180 x 90 cm

Ohio
Dodaci doba: Nedostupné
14 885 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Stůl z masivu  DUB z černými nohami, OHIO 180 x 90 cm

Designový jídelní stůl z masivu s černými kovovými nohami ve tvaru V. Stůl Ohio je vyroben z dubového dřeva s nádhernou vrchní deskou s zaoblenými rohy. Jídelní stůl je v rozměru 180 x 90 tedy je vhodný pro 6 osob v případě potřeby až pro osm. Jídelní stůl Ohio se dodává v demontu s mimořádně jednoduchou montáží. Povrchová úprava je přírodní olej, který se na plotně leští a tak získáte dokonale nádhernou kresbu dřeva. Na běžnou údržbu se doporučuje používat prostředky vhodně ná olejovo-voskovaný nábytek. Rovněž pod horké a vlhké předměty doporučujeme podkládat podložky.

Vyberte si i vy rozkládací stůl vyrobený z dubového dřeva, který rozzáří vaši jídelna a kromě mimořádně účelného pomocníka bude i krásným kusem nábytku.

K výrobě byl použit čistý dubový masiv. Nábytek byl povrchově ošetřen pouze olejem a voskem renomované značky, takže se chlubí dobrou odolností vůči všem drobným škrábancům a oděrkám. Jídelní stůl z masivu jsme dále nebělili ani nemořili, takže krása jeho přírodní textury zůstala plně zachována! Na desce stolu se můžete setkat se suky. Rozhodně se nejedná o vadu! Záměrně jsme zachovali všechna specifika dubového dřeva s cílem dosáhnout co nejpřírodnějšího vzhledu.

Dubový jídelní stůl působí na první pohled lehce rustikálním dojmem, rozhodně však nebudete mít problém kombinovat ho s moderními židlemi. Nechte se inspirovat naší nabídkou dubových jídelních židlí a vykouzlete ze své jídelny opravdu elegantní a jednotný prostor!

Masivní dubový stůl dokonale reprezentuje především precizní řemeslnou práci a poctivou výrobu. Díky svým mohutným proporcím zaručené odolá každému náporu.

Výška: 76 cm, Rozměry: 180  x 90 cm 

Stůl z masivu  DUB z černými nohami, OHIO 180 x 90 cm

Typ výrobku
Jídelní stůl
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
vrchní deska
Masív
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozmer desky stola
180 x 90 cm
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--