Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl kulatý - dubový, Tomas 90 cm

tomas
Skladem poslední kusy
6 783 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl kulatý - dubový , průměr 90 cm Thomas

Vyžadujete od jídelního stolu vysokou kvalitu zpracování, vynikající pevnost a dlouhou životnost? Pak vsaďte na dubový jídelní stůl Tomas! Díky použitému materiálu, kterým je čistý dubový masiv, a preciznímu zpracování se může chlubit skutečně špičkovými kvalitami. Punc jakosti zaručuje označení Made for Switzerland.

 O vysoké pevnosti vás přesvědčí deska stolu o tloušťce až 2 cm a bytelné nohy. Jídelní stůl má krásnou desku vyrobenou z přírodního dubového dřeva. Kulatý stůl Tomas je vhondý do menších prostor, vrchní deska ma průměr 90 cm. Výhodou je stabilní konstrukce. Nechte se inspirovat naší nabídkou dubových židlí a vykouzlete ze své jídelny jednotně vybavený prostor!

Jídelní stůl kulatý - dubový , průměr 90 cm Thomas

 

Povrchová úprava Olej - Právě na dubové dřevě je nejideálnější volbou olej, nakolik dubové dřeva potebuj dýchat co mu právě olejová povrchová úprava umožňuje. Právě dřevo ošetřené olejem získá nádherný matný efekt, s výrazným naturálním vzhledem. Pod vlhké předměty (sklenice talíře vázy) je třeba dávat podložky. V případě přímého kontaktu vody s dřevem vznikají kolečka na povrchu. To je jednoduché možné odstranit návodem níže. Pokud chcete na povrch docílít vyšší ochranu doporučuje se povrch olejovat několikrát do roka, případně používat přípravky na olejovaný nábytek.

Dubové dřevo je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

Celou nabídku dubových stolů najdete zde

Celou nabídku dubových židlí najdete zde



Povrchová úprava
Olej + Vosk
Tvar
Kulaté
Rozkládání stolu
bez rozkládání
Typ výrobku
Jídelní stůl
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozmer desky stola
Ø 90 cm
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
10
rating 10
stůl je krásnější než na fotce na stránkách nabytekmirek.cz, kvalitní provedení

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--