Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Masivní postel 180 x 200 s úložným prostorem a látkovým čelem

Toledo A
Dodaci doba: 1 - 2 týdnu
25 874 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 2 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 2

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Masivní postel s úložným prostorem a látkovým čelem

Cena postele je včetně 2 x úložný box pod postelí, který je na vlastních kování s tichým zavíráním. Každý z úložných boxů se otevírá do boku. Cena je bez matrace a roštu.

Nádherná, pevná a nadčasová dubová manželská postel Toledo typ A.  Postel z masivu je dostupná v rozměru matrace 180 x 200. Skelet postele tvoří pevné dubové dřevo, které má na své pohledové straně výběrové přírodní dubovou dýhu - to zaručuje maximální pevnost a dokonalou jednolitou pohledovou stranu. Postel je určena pro náročného klienta. Postel má masivní dřevěnou konstrukci což je zárukou vysoké stability. Celkový design postele je vrcholem práce designérů a statiky tak aby bylo dosaženo dokonalý soulad. Rošt je možné dát do 3 výškových úrovni. Rošt není součástí postele, doporučujeme si doobjednat náš kvalitní lamelový rošt, který je plné kompatibilní s postelí Toledo. Zadní čelo je vyrobeno z velmi kvalitní látky s příjemnou výplní v svetlě šedé barvě. Postel je doručována v demontu. Tloušťka materiálu je 3 cm. To zajišťuje vysokou stabilitu. Doporučené zatížení postele je do 230 kg, osoba max 115 kg.

Masivní postel s úložným prostorem a látkovým čelem

Manželská postel siena je ošetřeno ekologickým značkovým olejem LIVOS což je nejpřirozenější ochranu právě pro dubové dřevo. Dřevo použijte na výrobu je s certifikátem FSC. Postel lze kombinovat z dubovým nábytkem z naší nabídky.  Čelo manželské postele je tvořeno pevnou oděru vzdornou látkou velmi příjemnou na dotek v šedě barvě. Typ čalounění strukturovaná tkanina Gramáž čalounění 260 g / m2 Složení čalounění 100% polyester Otěruvzdornost 42 000 cyklů Martindale Stálobarevnost vůči tření (Norma EN ISO 105 X12) 4-5 Stálobarevnost na světlo (Norma EN ISO 105-B02)

postel rozmery

Svým ergonomickým sklonem poskytne vašemu tělu dostatek pohodlí a vy si tak budete moci vychutnat večerní relax naplno. Čelo je upevněno k posteli kovovými úchyty což znásobuje jeho pevnost a odolnost vůči tlaku Postel Toledo z masivního dřeva, která bude dominantou a současně uměleckým dílem vaší ložnice. Je vyrobena z kvalitního dubového masivu, která má na své pohledové straně implementovanou dubovou dýhu což zaručuje vysokou pevnost a současně dokonalou jednolitou pohledovou stranu. Výšku matrace si můžete regulovat do tří úrovní pomocí kovových úchytek roštu. Postel dodáváme bez roštu no za příplatek si můžete doobjednat kvalitní lamelový rošt z naší nabídky.

masivní postel s uložným prostorem

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
Kolekce
Postele - Premium
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
s úložným prostorem
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Super postel z kvalitního materiálu
rating 10
Velmi dobrá postel s dubového dřeva, kvalitní a funkční
Postel
rating 10
Postel ještě nemáme vybalenou, ale po nakouknutí do krabice s čelem od postele, jsem nadšená! Za mě naprostý komfort! Můžu všem doporučit!

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.