Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl z masivu - zaoblené hrany, Tina 200 x 100 cm

tina stol
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
13 477 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Počet hodnocení: 2
Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl z masivu Dub - zaoblené hrany, 200 x 100 cm

Jídelní stůl zaoblený vyrobený z dubového masivu dostupný v rozměrech 160 x 90 cm a 200 x 100 cm. Jídelní Stůl Martina je tedy vhodný pro 4 - 8 osob. Velkou výhodou stolu do jídelny nebo kuchyně jsou zaoblené všechny rohy vratné zaoblených hran stolu. Jídelní stůl se dodává v demontu s velmi jednoduchou montáží.

Nádherný tvar dřevěného jídelního stolu a hlavně jeho účelnost je to co vás přesvědčí o jeho kvalitách. Vysoká pevnost a stabilita stolu je zárukou poctivého dubového masivu, tloušťka stolu je 2 + 2 cm. Nohy jsou téměř na konci stolu takže získáváte celou šířku na jídelní židle, rovněž šikmý směr nohou vám přinese dostatek prostoru i za čelem stolu. Povrchová úprava stolu je přírodní olej, který nádherně zvýrazňuje přírodní strukturu dřeva a zároveň dovoluje dřevo dýchat.

Pod horké předměty a šálky doporučujeme dávat podložky. Výhodou povrchové úpravy olej je její nenáročná údržba a velmi jednoduchá případná oprava. Na běžnou ochranu vrchní desky používejte přípravky s voskem, které vytvářejí neviditelnou vodě odolnou vrstvu. V případě poškození vrchní desky stolu stači jemným brusným papírem povrch stolu jemně zbrousit a nanést olej téměř jakékoliv značky (adler, vost, Osmoolej)

Jídelní stůl z masivu Dub - zaoblené hrany, Tina 160 x 90 nebo 200 x 100 cm

Jídelní stůl Martina je vyroben z dubového dřeva. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSCStůl Martina je také dostupný v rozmeru 160 x 90 cm, a 200 x 90 cm, výška stolu 75 cm. 

jidelný stul tun mirek dub

Povrchová úprava Olej - Právě na dubové dřevě je nejideálnější volbou olej, nakolik dubové dřeva potebuj dýchat co mu právě olejová povrchová úprava umožňuje. Právě dřevo ošetřené olejem získá nádherný matný efekt, s výrazným naturálním vzhledem. Pod vlhké předměty (sklenice talíře vázy) je třeba dávat podložky. V případě přímého kontaktu vody s dřevem vznikají kolečka na povrchu. To je jednoduché možné odstranit návodem níže. Pokud chcete na povrch docílít vyšší ochranu doporučuje se povrch olejovat několikrát do roka, případně používat přípravky na olejovaný nábytek.

Dubové dřevo je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

stul z masivu dub, tina

jídelný stul dub masiv a židle arosa - lara

Typ výrobku
Jídelní stůl
Povrchová úprava
Olej
Tvar
Obdélníkové
Rozkládání stolu
bez rozkládání
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozmer desky stola
200 x 100 cm
Barva
dub natural
Stůl TOP
rating 10
Jsme opravdu velmi mile překvapeni kvalitou, zpracováním i jednoduchou montáží. Kvalita!
Spokojenost
rating 10
Měla jsem představu, vy jste mi ji splnili

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--