Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Luxusní jídelní židle Almondo z dubu včetně dubového stolu York pro 4 - 8 lidí

York + Almodno
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
29 261 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Luxusní jídelní židle Almondo z dubu včetně dubového stolu York pro 4 - 8 lidí

Luxusní moderní stůl do jídelny vyrobený z 100% dubového masivu vratné židlí Almondo s možností výběr rozměru stolu a počtem židlí.

Jídelní stůl DUB olej masív, model YORK

Designový jídelní stůl vyrobený z 100% dubového masivu pro účelné využití. Dopřejte si i vy tento designový luxusní kousek jídelní stolu. Velkou výhodou jsou zaoblené hrany i rohy stolu. Předejděte tak zbytečným poraněním. Masivní stabilní nohy s rozměrem až 10 x 10 cm jsou zárukou vysoké stability stolu. Vrchní deska ma tloušťku až 2 cm, což je při dubovém dřevě zcela dostatečné. Výhodou stolu jsou nohy umístěny na konci získáváte tak obrovský prostor na vaše židle nebo křesílka. Výška stolu je 76 cm, výška po spodní hranu stolu je až 69 cm.

 

Jídelní stůl York je vyroben z dubového dřeva. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSCStůl York je také dostupný v barvě přírodního oleje.

Jídelní stůl DUB olej masív, model YORK

Jídelní stůl DUB , model YORK


Povrchová úprava přírodní olej značky WOCA je zárukou dokonalého značkového dánského oleje. Tento výrobce se specializuje právě na dubový masivní nábytek. Olej umožňuje dubovému dřevo dýchat, rovněž vytváří na nábytku jedinečný matný efekt, kde při dotyku doslova nasáváte sílu přírody. Olejová povrchová úprava vyžaduje pozornost, tedy je nutné používat přípravky na olejovaný nábytek, které vytvářejí ochranné filmy na povrchu. Použijte a aplikace trvá 1-2 minuty no zaručí vám to zrající krásu dlouhá léta. Výhodou povrchové úpravy olej je také jeho snadná reparace kde na obnovu stačí použít olej na nábytek, a po letech používání deska stolu může vypadat jako nová. Celý proces obnovy trvá jen cca 15 min.

Designová luxusní židle - dub ALMONDO

Pro každého, kdo má rád designový nábytek, máme skvělý kousek. Je to designová židle z poctivého dubu. Použité materiály jsou přírodní a vysoce kvalitní, disponují odolností proti deformování a také originalitou.

Vyberte si u nás designovou dubovou židli, se kterou můžete doplnit rustikální interiér. Tato stolička byla dokonce oceněna za svůj vzhled. Látka dubové židle je tmavě hnědá, dá se velmi snadno čistit a k tomu zanechává na povrchu zajímavé vzory, pokud jste na ní zrovna seděli.

Dopřejte si skutečně designovou židli za rozumnou cena. Nádherný design, který je novinkou pro rok 2018. Stolička získala ocenění za design a provedení. Na výrobu jsou použity jen ty nejkvalitnější materiály. Látka je v nádherné tmavě hnědé barvě, které se velmi snadno čisti a navíc při doteku vytváří krásné mapy na potahu.

Jídelní židle Almondo se dodává již smontovaná a je skutečnou chuťovkou do vašeho domova.

Židle se dodává již smontovaná, váha židle je přibližně 10 kg. Kvalitní látka s vysokou oděruvzdorností až 50 000 cyklů.


Designová luxusní židle - dub

židle almondo dunkelbrown

luxusní ždiel z dubu šeda

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Stůl
rating 10
Naprostá spokojenost.
Produkt přidán do seznamu přání