Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Rozkládací stůl z masivu Arles a židle Lara - Arosa

Arles + arosa
Skladem poslední kusy
23 626 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Rozkládací stůl z masivu Arles  a židle Lara - Arosa

Rozkladací moderní stůl do jídelny vyrobený z 100% dubového masivu vratné židlí Arosa s možností výběr rozměru stolu a počtem židlí.

Rozkládací stůl z masivu Arles  a židle Lara - Arosa

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub 160 -210, Arles 160 x 90 po rozkladu 210 x 90 cm

Krásný rozkládací dubový jídelní stůl vyrobený z dubového masivu v základní délce 160 x 90 cm, po rozložení až 210 x 90 cm  Jídelní stůl je vyroben z 100% dubového dřeva včetně vrchní desky, rámu stolu a pevných dubových nohou. Jídelní stůl vám dodáme v demontu tedy zaručeně se dostane do jakéhokoli prostoru. Součástí je i montážní plán. Montáž stolu vám zabere cca 15 minut, tedy montáž je velmi jednoduchá.

Jídelní stůl je vyroben z poctivého dubového dřeva, vrchní deska je ošetřeno přírodním ekologickým olejem. Na běžnou údržbu jsou vhodné přípravky s obsahem vosku určeno na dřevěný nábytek. Po roce užívání můžete na povrch nanést opětovné olejovou vrstvu, čímž získáte opět krásnou povrchovou úpravu, celý proces trvá cca 20 minut.

Výběrem přírodního nábytku získáte nábytek, který bude neustále kvést do krasy a bude vám sloužit generace. Jídelní stůl je určen do interiéru až pro 6-8 osob. Způsob rozkládání je manuální, rozkládací část stolu odkládáte pod stůl, rozložení trvá jen několik sekund, samozřejmostí jsou pojistné úchytky, které zabrání náhodnému rozložení stolu.
Jídelní stůl Arles je zárukou kvalitního nábytku, kombinovat jej můžete z kteroukoli kolekcí dubového nábytku v barvě přírodního oleje z naší nabídky včetně jídelních židlí.

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub 160 -210, Arles 160 x 90 po rozkladu 210 x 90 cn

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub 160 -210

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub 160 -210, Arles 160 x 90 po rozkladu 210 x 90 cm

Povrchová úprava přírodní olej značky WOCA je zárukou dokonalého značkového dánského oleje. Tento výrobce se specializuje právě na dubový masivní nábytek. Olej umožňuje dubovému dřevo dýchat, rovněž vytváří na nábytku jedinečný matný efekt, kde při dotyku doslova nasáváte sílu přírody. Olejová povrchová úprava vyžaduje pozornost, tedy je nutné používat přípravky na olejovaný nábytek, které vytvářejí ochranné filmy na povrchu. Použijte a aplikace trvá 1-2 minuty no zaručí vám to zrající krásu dlouhá léta. Výhodou povrchové úpravy olej je také jeho snadná reparace kde na obnovu stačí použít olej na nábytek, a po letech používání deska stolu může vypadat jako nová. Celý proces obnovy trvá jen cca 15 min.

stul dub rozkladaci pro 6-8 osob

jidelní stul z masivu arles včetne židle paris zelene a lavice paris v zelene barve

Jídelní stůl Arles je vyroben z dubového dřeva. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

Moderní jídelní židle dub , Arosa

Jídelní židle v šedé barva Arosa je u nás novinkou. V Německu již ovšem zaznamenává úspěch na trhu mnohem delší dobu. Požadujete od židle pohodlnost a také ten správný design? Šedá židle vynikne v kuchyni, obývacím pokoji, ale také třeba v kanceláři. Krásná jídelní židlička v nádherné žluté barvě z velmi kvalitní látky, příjemná na dotek.

Jídelní židle je dostupná i ve verzi barová a v jiných látkách.

Žloutá židle do kuchyně je opatřena kvalitní a příjemnou látkou, disponuje velice univerzálním rozměrem.Vzhledem k tomu, že se jedná o nový produkt, který zavádíme na trh, můžete ji dostat za skvělou cenu.

Novinka v nabídce pro Sk a Cz trh. Jídelní židle Arosa se prodává na německém trh již dlouhá léta s cenou 120 EUR, Speciální zaváděcí cena nyní výhradní pro vás. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Nádherný design a kvalitní látka to je záruka kvalitního výrobku. Výhodou židle su její subtilní rozměry, vhodné i do menší kuchyně. Látka je velmi příjemná na dotek v krásné tmavě šedé barvě. Nosnost židle do 120 kg.

Mimořádné pohodlné sezení díky ergonomickému tvaru sezení, výhodou jsou i opěrky. Látka na židli mě otěruvzdornost až 50 000 cyklů.

Dubová židle Arosa je určena především pro západní trh, na Slovensku a Česku je v mimořádné cenové akcí, které je časově limitovaná. Zaobelný tvar židle je tak pohodlný i při celovečerním sezení. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Dopřejte si i vy luxusní dubová židli, která je vhodná pro denní používání s dlouhou životností, co si ověřilo již řadu spokojených zázaknikov.

Židle do kuchyně - žlouta

Židle do kuchyně - tyrkysová , Arosa - Lara

Židle do kuchyně - svetle šedá, Arosa

Židle do kuchyně šedá arosa

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Nádherný stůl i židle
rating 10
Na pohled vypadá elegantně s jemnými rysy a zároveň je to opravdu bytelný kus masivního nábytku. Stůl je stabilní a kvalitně zpracovaný. Je krásný.
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.