Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Rozkládací dubový stůl a židle, Houston + Bergen

Houston 140 + Bergen
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
36 517 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Houston 140 x 90 cm ( po rozložení 190 x 90 cm ) 

Krásný rozkládací dubový jídelní stůl vyrobený z dubového masivu v základní délce 160 x 90 cm, po rozložení až 210 x 90 cm. Nebo 140 x 90,  po rozložení až 190 x 90 cm.   Jídelní stůl je vyroben z 100% dubového dřeva včetně vrchní desky, rámu stolu a pevných dubových nohou. Jídelní stůl vám dodáme v demontu tedy zaručeně se dostane do jakéhokoli prostoru. Součástí je i montážní plán. Montáž stolu vám zabere cca 15 minut, tedy montáž je velmi jednoduchá.

Jídelní stůl je vyroben z poctivého dubového dřeva, vrchní deska je ošetřeno přírodním ekologickým olejem. Na běžnou údržbu jsou vhodné přípravky s obsahem vosku určeno na dřevěný nábytek. Po roce užívání můžete na povrch nanést opětovné olejovou vrstvu, čímž získáte opět krásnou povrchovou úpravu, celý proces trvá cca 20 minut. Výška stolu 77 cm. Výběrem přírodního nábytku získáte nábytek, který bude neustále kvést do krasy a bude vám sloužit generace. Jídelní stůl je určen do interiéru až pro 8 osob. Způsob rozkládání je manuální, rozkládací část stolu odkládáte pod stůl, rozložení trvá jen několik sekund, samozřejmostí jsou pojistné úchytky, které zabrání náhodnému rozložení stolu.
Jídelní stůl Houston je zárukou kvalitního nábytku, kombinovat jej můžete z kteroukoli kolekcí dubového nábytku v barvě přírodního oleje z naší nabídky včetně jídelních židlí.

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Houston

Jídelní židle dubová - kožený černý sedák

Vstupte do světa elegantního designu a výjimečného pohodlí s naší jídelní židlí, která kombinuje tradiční kouzlo dubového dřeva s moderním nádechem černé kože. Tato židle je dokonalým přídavkem do vaší jídelny, kde se stane nejen praktickým kouskem nábytku, ale také stylovým středobodem. Konstrukce židle je vyrobena z kvalitního dubového dřeva, známého svou pevností a odolností. Dubové dřevo přidává teplý, přírodní vzhled, který dodá vašemu prostoru atmosféru útulnosti a elegancie.

14190.jpg

Měkký a luxusní černý kožený sedák poskytuje výjimečné pohodlí a přidává k židli moderní dotek. Kůže je odolná proti opotřebení a snadno se čistí, což je ideální pro každodenní použití. Tato jídelní židle má elegantní a čistý design, který se snadno kombinuje s různými styly jídelního stolu a interiéru. Její univerzální vzhled je ideální pro moderní, minimalistické i tradiční prostory.

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.