Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Postel z trámů MIA smrk, zaoblené rohy 180 x 200 cm

Mia - Spruce
Dodaci doba: 3 - 6 týdnu
13 477 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 13 reviews
Průměrně hodnocení : 9.9/10 Počet hodnocení: 13

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Postel z trámů smrk MIA 180 x 200, zaoblené rohy

Luxusní smrková manželská postel Mia vyrobena z unikátních smrková trámů v neopakovatelném designu. Postel je výsledkem dlouholetých zkušeností ve výrobě masivního nábytku a náročných požadavků našich zákazníků. Nosným bodem postele jsou smrkové trámy s rozměrem úctyhodných 16 x 9 cm, které vydrží určitě generace. Právě jednoduchý design, kde hlavním designovým prvkem jsou zaoblené všechny hrany postele, můžete si tak konečně odpočinout od bouchnutí kolen a zbytečných úrazů. Postel stojí na robustních nohách zapuštěných přímo do postele také s rozměrem 16 x 9 cm. Kombinace smrkového dřeva a moderního designu činí z této postele číslo jedna. Postel už při uvedení získala prestižní ocenění IJM Living. K posteli dáváme pevný dřevěný rošt zdarma!

Všechny varianty postele Mia

Postel z trámů smrk MIA

K výrobě postele se používá smrkové dřevo, kde každý kus je unikát do dřeva jsou uměle vytvářeny trhliny, které působí autenticky. Postel se dodává  rozložená s velmi jednoduchou montáží. Vnitřní rozměru postele je 180 x 200 cm a jako jediný výrobce vám dáváme pevný dřevěný rošt zdarma k posteli. Celkovým vnější rozměr postele je 218 cm na délku a 198 cm na šířku. Do rámu postele je možný také vložit jakýkoliv lamelový rošt. Postel je ošetřena přírodním olejem.  Postel se také vyrábí ze dubovéhodřeva.

To že nám skutečné záleží na životním prostředí dubové dřevo mě certifikát FSC a všechny barvy jsou ekologicky nezávadné. Na posteli Mia si užijete určitě dokonalé zdravý spánek, kde každou noc načerpáte novou energii z přírodního nábytku.

Rozmer matrace: 180 x 200 cm
Celková šířka postele: 198 cm

Celková délka postele: 218 cm
Výška čela u nohou 41 cm
Výška čela u hlavy cca 91 cm
Tloušťka bočnic až 9 cm
rozměr hranolu 16 x 9 cm
Matrace je zapuštěná v posteli 10 cm při použití našeho roštu, který dáváme k posteli zdarma.


Kolekce
Trámove postele
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
váha
97 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Smrk
Nosnosť
do 230 kg ( osoba max 110 kg )
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Maximální spokojenost
rating 10
Všem, opravdu všem tuto firmu doporučuji. Ze začátku jsem byl na vážkách, protože vždy když chci něco koupit, tak to musím nejdřív vidět, ale vzhledem k tomu že jsme ze Severních Čech tak to nebylo možné. I tak se nám postel prostě zalíbila, poměr cena vzhled a hlavně poctivé dřevo. Neváhal jsem tedy postel objednat, dodací lhůta byla 3-6 týdnů. Když ji měli na skladě přišel e-mail že dva dny dopředu zavolají ohledně doby dodání. Paní zavolala, řekla termín, a dnes volal pán a byl přesný jak hodinky. Ochotný, pomohl i s kolegou. Postel byla složená cca za hodinku úplně v klidu. Postel je opravdu robustní, provoní dřevem celý byt ale hlavně je to poctivé dřevo a né žádný papundekl. Takže za nás spokojenost a mohu jen doporučit. Ještě jednou děkujeme
Postel MIA
rating 10
Z postele jsme nadšení, opravdu je hezčí než na obrázku, líbí se mi že jí nekazí žádný lak a na dotek je cítit lehce ohoblované dřevo.
výborné
rating 10
Postel je velice kvalitní ,jak materiálem i provedením.
Postel Mia
rating 10
Mockrát děkujeme za krásnou postel, složení jednoduché, postel je opravdu masivní a bytelná, celá ložnice voní dřevem.
Postel
rating 10
Pěkná kvalitní postel z masivu co nevrže ?
Postel z trámů Mia smrk
rating 9
Postel je perfektní jak po stránce zpracování tak i povrchová úprava, jednoduchá montáž a celkově hezký kus nábytku. Cena odpovídá kvalitě takže jsme velice spokojeni po půlročním používání.
super
rating 10
výborná komunikace
Postel z trámů MIA
rating 10
Nábytek až ze Slovenska, byla to láska na první pohled a konečně je na trhu pořádná postel, kterou jsem dlouho hledala, dovozci nábytku velice ochotní, sympatičtí a moc doporučuji, určitě to není naposledy, co jsem od Vás nakupovala♥️
10/10
rating 10
Velká spokojenost.
Opravdu krásná postel
rating 10
Postel je opravdu krásná, sestavení proběhlo v pořádku a zvládne ji i jeden člověk. Díly přesně sedí a postel působí velice masivním a pevným dojmem. Postel mohu doporučit i dalším zájemcům.
Super
rating 10
Středové prkno mělo trošičku křivě předvrtané dírky, ale to je opravdu jen maličkost. Jinak jsem velmi spokojená, je to velmi kvalitní bytelná postel a vypadá moc krásně.
Postel Mia smrk
rating 10
Vse v naprostem poradku, muzeme jen doporucit! Postel krasna a bytelna.
Smrková postel
rating 10
Spí se na ni skvěle, je krásně robustní a jen pohled na ni překonává představy z webu

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.