Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dvojdverová vitrina Lisabon barva ořech

Lisabon - Vitrina2D orech
Skladem poslední kusy
24 575 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dvojdverová vitrina Lisabon barva ořech

Výška: 200 cm
Šířka: 125 cm
Hloubka: 50 cm

 Tento špičkový kousek nábytku představuje dokonalou kombinaci prvotřídních materiálů, precizního zpracování a moderního designu. Vitrína Lisabon je navržena tak, aby vám poskytla nejen dostatek úložného prostoru, ale také se stala skutečným ozdobným prvkem vašeho obývacího pokoje či jídelny.

Jedinečnost této vitríny spočívá v jejím nadčasovém designu, který se snadno zařadí do různých interiérů. Nádherná barva orechu ve spojení s dubovým dřevem a vysoce kvalitní dubovou dyhou dodávají tomuto produktu luxusní vzhled a hřejivou atmosféru. Dva presklené dvěře spolu s deseti odkladacími částmi nabízejí dostatek prostoru pro umístění vašich nejcennějších kousků či dekorací. Zaoblené rohy a precizní zpracování podtrhují jedinečnost a sofistikovanost tohoto nábytkového kousku. Navíc je vitríně doplněna drevenými policemi, které dodávají celkové konstrukci pevnost a stabilitu. 

Nenechte si ujít možnost obohatit svůj interiér o tento jedinečný kousek nábytku! Dvojdverová vitrína Lisabon je tou správnou volbou pro ty, kteří hledají kvalitu, eleganci a praktičnost v jednom.

Dvojdverová vitrina Lisabon barva ořech

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

K dispozici jsou dvě barevné varianty - ořech a přírodní dub. Oba odstíny jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry.

Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!


obývaci stena lisabon

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Vitřina
Kolekce
Lisabon - ořech
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.