Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Designová komoda - 4 dveřová na nožičkách

Lisabon - komoda4D orech
Dodaci doba: 3 - 6 týdnu
33 966 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Designová komoda Lisabon - 4 dveřová na nožičkách

Výška: 140 cm
Šířka: 125 cm
Hloubka: 50 cm

Představujeme vám Komodu Lisabon, 4-dveřovou na nožičkách - elegantní a praktický kousek nábytku, který se stane skvělým doplňkem do vaší ložnice, obývacího pokoje či jiných prostor. S touto komodou získáte nejen úložný prostor pro své věci, ale také krásný designový prvek do vašeho interiéru.

Komoda Lisabon je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení. Její nadčasový design a precizní zpracování ji činí ideálním kouskem nábytku pro každé moderní bydlení. Vnitřek komody nabízí dostatek úložného prostoru díky 4 šuplíkům za dvířky. To vám umožní udržet si pořádek ve svých osobních věcech a snadno najít potřebné předměty.

Prémiové kování značky Blum zajistí hladké a tiché fungování dvířek i šuplíků, což zvyšuje komfort při používání komody. Nádherné kovové nožičky v černé satinové barvě dodávají komodě elegantní a moderní vzhled. Objednejte si Komodu Lisabon ještě dnes a zažijte skvělou kombinaci stylu, kvality a praktičnosti v jednom produktu!

Designová komoda Lisabon - 4 dveřová na nožičkách

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

K dispozici jsou dvě barevné varianty - ořech a přírodní dub. Oba odstíny jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry.

Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!


Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Příborník
Kolekce
Lisabon - ořech
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--