Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Sestava do jídelny z masivu - stůl košice + židle Virginia

Košice + Virginia
Dodaci doba: 4 - 8 týdnu
20 979 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 4 reviews
Průměrně hodnocení : 9.5/10 Počet hodnocení: 4

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Sestava do jídelny z masivu - stůl košice + židle Virginia  

Sestava nábytku do jídelny vyrobena z masivního dubového dřeva, která obsahuje jídelní stůl Košice s možností výběru rozměru a dřevěnou židli Virginia.
Stůl Košice je dostupný v rozmereoch 120 x 80, 140 x 90 a 180 x 90 cm, stejně si můžete vybrat počet židlí Virginia.

Sestava do jídelny z masivu - stůl košice + židle Virginia

Dubový stůl do jídelny z masivu, Košice 120 x 80, 140 x 90 , 180 x 90 cm

Dubový jídelní stůl Košice je vyrobený z pravého masivu. Masivní dřevo pro vás bude zárukou dlouholeté životnosti. A nejen to, rovněž nabízí krásné kresby, díky nimž takový nábytek dokonale vynikne.

Pokud chcete být originální i při výběru nového nábytku, pak právě dubový masivní stůl do jídelny bude ideální volbou. K tomuto dubovému stolu si u nás můžete vybrat také vhodné židle, ideálně ve stejné barvě a ze stejného materiálu.

Krásný dubový stůl vyrobený z 100% dubového masivu, s nádhernou přírodní kresbou dřeva nyní v zaváděcí ceně. Dubový stůl Košice je dostupný v několika rozměrech, dodává se v demontu s velmi jednoduchou montáží. Povrchová úprava stolu je přírodní olej, který dokonalé chrání nábytek.Povrchová úprava je přírodní olej, který se na plotně leští a tak získáte dokonale nádhernou kresbu dřeva. Na běžnou údržbu se doporučuje používat prostředky vhodně ná olejovo-voskovaný nábytek. Rovněž pod horké a vlhké předměty doporučujeme podkládat podložky. Tloušťka nohou je až 8 x 8 cm, což zajišťuje mimořádně vysokou stabilitu stolu, vyuižte tuto otevírací nabídku.

K výrobě byl použit čistý dubový masiv. Nábytek byl povrchově ošetřen pouze olejem a voskem renomované značky, takže se chlubí dobrou odolností vůči všem drobným škrábancům a oděrkám. Jídelní stůl z masivu jsme dále nebělili ani nemořili, takže krása jeho přírodní textury zůstala plně zachována! Na desce stolu se můžete setkat se suky. Rozhodně se nejedná o vadu! Záměrně jsme zachovali všechna specifika dubového dřeva s cílem dosáhnout co nejpřírodnějšího vzhledu.

Masivní dubový stůl dokonale reprezentuje především precizní řemeslnou práci a poctivou výrobu. Díky svým mohutným proporcím zaručené odolá každému náporu. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

Výška: 76 cm, 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 180 x 90 cm

Dubový stůl do jídelny z masivu, Košice

stul do jidelni masiv dub

Dubový stůl do jídelny z masivu

stul masiv dub

Dřevěná dubová židle Virginia do kuchyně - AKCE

Dřevěnou dubovou židli Virginia nabízíme za akční cenu. Díky tomu můžete velmi podstatně ušetřit za kvalitní masivní nábytek. Volba je pro vás jasná, pokud jste zastánci masivního dřeva, ale také dalších stylových a odolných materiálů.

Moderní designová jídelní židle vyrobená v dubového dřeva model Virginie. Jde o model který je léty ověřený a už na začátku získal ocenění za design což je však nejdůležitější právě naši zákazníci hodnotí tento model jako mimořádně pevný a stabilní. Zárukou spokojenost říká vyroben více než 5000 ks z tohoto modelu. Jídelní židle model Virginie je vyrobena z poctivého dubového dřeva s váhou cca 9 kg je jasnou volbou do vaší jídelny či penzionu. Doporučená nosnost je do 120 kg. O vysoký komfort sezení se stará kvalitní PU pěna s tvrdostí T3. Samozřejmostí jsou výhradě přírodní oleje a materiál bez obsahu formaldehydů. Dřevěné nohy vyrobené z dubového dřeva v přírodní barvě jsou pouze olejovaný transparentním olejem.

Zaoblená opěrka vytváří ze židli místo pro váš odpočinek i po hodinách používání.  Mimořádně pohodlná jídelní židle s kvalitní látkou, která ma vysoký oděru vzdornost až 50 000 cyklů. Židli, kterou najdete také v německých obchodech s cenovkou 180 eur a více. Nádherný design a kvalitní látka to je záruka kvalitního výrobku. Výhodou židle su její subtilní rozměry, vhodné i do menší kuchyně. Látka je velmi příjemná na dotek v krásné  šedé barvě.  

Dřevěná dubová židle do kuchyně - AKCE

Dubová židle Virginie je určena především pro západní trh, na Slovensku a Česku je v mimořádné cenové akcí, které je časově limitovaná. Zaobelný tvar židle je tak pohodlný i při celovečerním sezení. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Dopřejte si i vy luxusní dubová židli, která je vhodná pro denní používání s dlouhou životností, co si ověřilo již řadu spokojených zázaknikov.

židle dub virginia a stul masiv dub košice

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
10
rating 10
Vše je perfektní
Stul Kosice a zidle Virginia
rating 8
Zidle krasne, tezke, kvalitni masiv. Nevim jen, jak budu cistit sedacky, nejsou odejimatelne. Deska stolu krasna, ale je na ni videt kazda kapka vody, asi budu muset preliznout jeste nejakym tvrdovoskem. Nohy stolu z masivu tedy rozhodne nejsou, ale vypadaji pekne a ke stolu se hodi. Montaz rychla a bezproblemova.
Jídelní sestava
rating 10
Nádherný masivní nábytek, židle velmi pohodlné , stůl jednoduchý na složení a opravdu z kusu dřeva. Asi nás to přežijete.
Naprostá spokojenost
rating 10
Nábytek je pěkný a kvalitní, jsem s ním spokojen
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.