Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Luxusní stůl do jídelny dub York, vratné látkových židlí paris

York + paris
Skladem poslední kusy
21 628 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Luxusní stůl do jídelny dub York, vratné látkových židlí paris

Luxusní moderní stůl do jídelny vyrobený z 100% dubového masivu vratné židlí Paris s možností výběr rozměru stolu a počtem židlí.

Jídelní stůl DUB olej masív, model YORK

Designový jídelní stůl vyrobený z 100% dubového masivu pro účelné využití. Dopřejte si i vy tento designový luxusní kousek jídelní stolu. Velkou výhodou jsou zaoblené hrany i rohy stolu. Předejděte tak zbytečným poraněním. Masivní stabilní nohy s rozměrem až 10 x 10 cm jsou zárukou vysoké stability stolu. Vrchní deska ma tloušťku až 2 cm, což je při dubovém dřevě zcela dostatečné. Výhodou stolu jsou nohy umístěny na konci získáváte tak obrovský prostor na vaše židle nebo křesílka. Výška stolu je 76 cm, výška po spodní hranu stolu je až 69 cm.

Dostupné rozměry: (výška 76 cm)

140 x 80 cm
160 x 90 cm
180 x 90 cm
200 x 100 cm

Jídelní stůl York je vyroben z dubového dřeva. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSCStůl York je také dostupný v barvě přírodního oleje.

Jídelní stůl DUB olej masív, model YORK

Jídelní stůl DUB , model YORK


Povrchová úprava přírodní olej značky WOCA je zárukou dokonalého značkového dánského oleje. Tento výrobce se specializuje právě na dubový masivní nábytek. Olej umožňuje dubovému dřevo dýchat, rovněž vytváří na nábytku jedinečný matný efekt, kde při dotyku doslova nasáváte sílu přírody. Olejová povrchová úprava vyžaduje pozornost, tedy je nutné používat přípravky na olejovaný nábytek, které vytvářejí ochranné filmy na povrchu. Použijte a aplikace trvá 1-2 minuty no zaručí vám to zrající krásu dlouhá léta. Výhodou povrchové úpravy olej je také jeho snadná reparace kde na obnovu stačí použít olej na nábytek, a po letech používání deska stolu může vypadat jako nová. Celý proces obnovy trvá jen cca 15 min.

Jídelní stůl DUB dizajnoví olej masív, model YORK

Židle - dubové nohy , easy clean Paris

Barvy židlí, prosím uvedte do poznámky v objednávce. V případě že nevyberete konkrétenu barvu, sestavu zašleme jako na foto.

Jídelní židle novinka pro rok 2019. Židle paris je zcela nový model. Na model natalie jsme vzali to nejlepší z předchozího modelu a přidali extra materiály. Jídelní židle ma subtilní rozměry je tedy vhodné do menších i větších jídelně. vyberte si i vy tento mimořádně pohodlný model, který se velmi snadno čistit velko předností je príjmené sezení a kvalitní šití látky. Židle Paris ma plochu sezení 49 cm, zadní opěrka mě nádherné šití s vodorovným vzorem. Židle paris mě mimořádný komfort sezení, má hlubší seda tedy je vhodna k vyšším postavám.


Na výběr mýtném několik druhů barvy látek, viz všechny. Židle ma váhu cca 8 kg je tak kompaktní. Dodává se již profesionální smontovaná naším týmem ve výrobě. Na prvním místě je pohodlí, o které se stará vysoce elastická pěna, která je základem výplně židle.


Dřevěné nohy vyrobené z dubového dřeva v přírodní barvě jsou pouze olejovaný transparentním olejem. Mimořádně kvalitní látka, která se velmi snadno čistí a jen pomocí vody očistit 99% skvrn. Viz video níže.

Novinka v nabídce pro Sk a Cz trh. Jídelní židle Paris se prodává na německém trh  s cenou 140 EUR, Speciální zaváděcí cena nyní výhradní pro vás. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Nádherný design a kvalitní látka to je záruka kvalitního výrobku. Výhodou židle su její subtilní rozměry, vhodné i do menší kuchyně. Látka je velmi příjemná na dotek. Nosnost židle do 120 kg. Váha židle je přibližně 8,5 kg

Mimořádné pohodlné sezení díky ergonomickému tvaru sezení, výhodou jsou i opěrky. Látka na židli mě otěruvzdornost až 50 000 cyklů.

Dubová židle Paris je určena především pro západní trh, na Slovensku a Česku je v mimořádné cenové akcí, které je časově limitovaná. Zaobelný tvar židle je tak pohodlný i při celovečerním sezení. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Dopřejte si i vy luxusní dubová židli, která je vhodná pro denní používání s dlouhou životností, co si ověřilo již řadu spokojených zázaknikov.

Židle dubové nohy hořčicová, easy clean Paris

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.