Největší nabídka masivního nábytku! Nyní Super ceny na všechno!

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub 160 -210, Arles

Arles
Skladem méně než 10 ks
20 613 Kč
-20%
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
Cena se nezměnila
rating Počet hodnocení: 11
Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10
Dodáme za 1 - 2 týdnu Po vyprodání skladových kusu je termín dodání 4 - 7 týdnu

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub 160 -210, Arles 160 x 90 po rozkladu 210 x 90 cm

Krásný rozkládací dubový jídelní stůl vyrobený z dubového masivu v základní délce 160 x 90 cm, po rozložení až 210 x 90 cm  Jídelní stůl je vyroben z 100% dubového dřeva včetně vrchní desky, rámu stolu a pevných dubových nohou. Jídelní stůl vám dodáme v demontu tedy zaručeně se dostane do jakéhokoli prostoru. Součástí je i montážní plán. Montáž stolu vám zabere cca 15 minut, tedy montáž je velmi jednoduchá.

Jídelní stůl je vyroben z poctivého dubového dřeva, vrchní deska je ošetřeno přírodním ekologickým olejem. Na běžnou údržbu jsou vhodné přípravky s obsahem vosku určeno na dřevěný nábytek. Po roce užívání můžete na povrch nanést opětovné olejovou vrstvu, čímž získáte opět krásnou povrchovou úpravu, celý proces trvá cca 20 minut.

Výběrem přírodního nábytku získáte nábytek, který bude neustále kvést do krasy a bude vám sloužit generace. Jídelní stůl je určen do interiéru až pro 6-8 osob. Způsob rozkládání je manuální, rozkládací část stolu odkládáte pod stůl, rozložení trvá jen několik sekund, samozřejmostí jsou pojistné úchytky, které zabrání náhodnému rozložení stolu.
Jídelní stůl Arles je zárukou kvalitního nábytku, kombinovat jej můžete z kteroukoli kolekcí dubového nábytku v barvě přírodního oleje z naší nabídky včetně jídelních židlí.

Vnitřní rozměr:
Výška- 75cm
Šířka mezi nohama 114cm před roztažením a 164cm v roztaženém stavu.

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub 160 -210, Arles 160 x 90 po rozkladu 210 x 90 cn

Povrchová úprava Olej - Právě na dubové dřevě je nejideálnější volbou olej, nakolik dubové dřeva potebuj dýchat co mu právě olejová povrchová úprava umožňuje. Právě dřevo ošetřené olejem získá nádherný matný efekt, s výrazným naturálním vzhledem. Pod vlhké předměty (sklenice talíře vázy) je třeba dávat podložky. V případě přímého kontaktu vody s dřevem vznikají kolečka na povrchu. To je jednoduché možné odstranit návodem níže. Pokud chcete na povrch docílít vyšší ochranu doporučuje se povrch olejovat několikrát do roka, případně používat přípravky na olejovaný nábytek.

Dubové dřevo je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub 160 -210

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub 160 -210, Arles 160 x 90 po rozkladu 210 x 90 cm

Povrchová úprava přírodní olej značky WOCA je zárukou dokonalého značkového dánského oleje. Tento výrobce se specializuje právě na dubový masivní nábytek. Olej umožňuje dubovému dřevo dýchat, rovněž vytváří na nábytku jedinečný matný efekt, kde při dotyku doslova nasáváte sílu přírody. Olejová povrchová úprava vyžaduje pozornost, tedy je nutné používat přípravky na olejovaný nábytek, které vytvářejí ochranné filmy na povrchu. Použijte a aplikace trvá 1-2 minuty no zaručí vám to zrající krásu dlouhá léta. Výhodou povrchové úpravy olej je také jeho snadná reparace kde na obnovu stačí použít olej na nábytek, a po letech používání deska stolu může vypadat jako nová. Celý proces obnovy trvá jen cca 15 min.

stul dub rozkladaci pro  6-8 osob

rozklad na stole dub

mechanizmus rozkladu

Tvar
Oválné
Rozkládání stolu
Rozkládací
Typ výrobku
Jídelní stůl
Povrchová úprava
Olej
váha
47 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozmer desky stola
160 x 90 cm po rozkladu 210 x 90 cm
Barva
dub natural
Skvělé.
rating 10
Stůl je perfektní, pevný, krásně zpracovaný.
Stul
rating 10
Krasny
Krásný stůl
rating 10
Stůl je ve skutečnosti ještě krásnější než na fotkách. Jednoduchá montáž, rychlé dodání, skvělá komunikace
Super
rating 10
Stůl je opravdu krásný, jsme z něj nadšený.
Eva B.
rating 10
Stul jsem si objednala proto, abych mela kvalitni kousek ze dreva ve svem byte a tim i kousek prirody. To jste mi splnili se vsim vsudy, stul je krasny, tezky, ale zaroven velmi lehce pusobi v interieru. Rozklad je precizne vyresen. Dekuji, mam radost.
Kvalitni vyrobek
rating 10
Krasny a kvalitni vyrobek
Jidelni stul z masivu rozkladaci
rating 10
Stul je moc hezky, jednoduse se rozklada. Povrch je osetreny jen olejem, takze se musi pocitat s tim, ze zanechava stopy! Domluva s obchodem i s dopravci byla perfektni, vsichni ochotni, nemam vyhrad.
Jidelni stul
rating 10
Nadherny stul, krasne barvy a kresba dreva, je opravdu tezky a masivni, pritom v prostoru pusobi velmi odlehcene. Diky napusteni olejem je velice prijemny na dotek. Po rozlozeni se k nemu bez problemu vejde 8 osob. Doufame, ze nam bude dlouho a dobre slouzit!
Super
rating 10
Dobry den! Ja jsem spokojena! Dekuji!
spokojenost
rating 10
velmi pekny stul z masivniho dubu, jednoduchy rozklad, kvalitni zpracovani
Stul jako domov
rating 10
Stul je moc krasny a projasnil nas byt. Doporucujeme. Masivni kus nabytku, kvalitni zpracovani.

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání