Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubový regál z masivu, texas 14

Texas 14 salon
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
23 673 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 2 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 2

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubový regál z masivu, texas 13

Šířka: 624 mm
Výška: 2010 mm
Hloubka: 390 mm

Cena nábytku je bez osvětlení.

Regál obsahuje 5 dřevěných polic

Luxusní duboví regál Texas nabízí jen tolik úložného prostoru, kolik potřebujete. Jen tolik odkládací plochy, kolik využijete. Svým vzhledem reprezentuje. Svou praktičností nadchne každého, kdo si ji domů rozhodne pořídit.  Pokud si komodu Texas pořídíte, přinesete si domů i kus přírody. Je totiž 100% přírodní, vyrobená z pečlivě vybraného přírodního dřeva. O svém přírodním zpracování vás přesvědčí na pohled i na omak. Jen si na ni sáhněte, jen si ji prohlédněte. Přírodní nedokonalosti dřeva, jako jsou suky a různé praskliny jsou ponechány pro zajištění dokonalého vzhledu přírodního nábytku. Komoda nabízí vrchní odkládací prostor, na který dosáhnete.  

Exkluzivní nábytek vyrobený z 100% dubového masivu, který reprezentuje kolekce Texas . Nábytek je určen pro náročného klienta, který si potrpí nejen na skutečně přírodní nábytek ale i designové provedení. Nábytek je tak určen pro generace, kde jeho hodnota bude lety jen růst. Celá kolekce je ošetřena značkovým Německým olejem LIVOS , což je dokonalá ochrana pro dubový nábytek, kde na dotek cítíte stále přírodní dřevo a zároveň dřevu dovoluje dýchat. Olej je ekologicky nezávadný. Nábytek z kolekce texas je kartáčovaný a důsledné vybíráme dřevo. Nábytek mě schválně obsahuje vybírané suky ve dřevě, které jsou i schválně vypadlé, případně umělé dotvářené trhliny, které se kombinují s přírodními. Získáte tak autentický kus přírodního nábytku, kde je pečlivě vybíráno dřevo tak aby jednotlivé kresby dřeva k sobě pasovaly.

Výroba kde je nábytek vyráběn představuje jednu z nejmodernějších linek v Evropě, kde se používají špičkové CNC stroje. Nábytek je vyroben ve spolupráci s naší firmou nábytek Mirek a Polskou firmou. Vsaďte tak na naše více než 25 leté zkušenosti v oblasti masivního nábytku.

Dubový regál z masivu, texas 13

dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Typ výrobku
Regál
Kolekce
Texas - obývak
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
Výška
201 cm
Šířka
62,4 cm
Hloubka
39 cm
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Spokojenost
rating 10
Robustní a zároveň stylový design regálu okamžitě upoutal moji pozornost. Kvalita masivního dubu je nepřehlédnutelná – materiál je odolný, pevný a zároveň vyzařuje přirozenou krásu dřeva.

Regál je dostatečně prostorný, nabízí mnoho úložného prostoru, a přesto nezabírá moc místa v místnosti. Jeho univerzální vzhled umožňuje, že se hodí do různých typů interiérů, ať už je to moderní byt nebo tradičně zařízený dům.
Celkově je tento dubový regál z masivu nejen praktický, ale také esteticky přitažlivý kus nábytku, který bych doporučil komukoli, kdo hledá kvalitní a dlouhotrvající řešení pro úložný prostor nebo jako dekorativní prvek do svého domova. Velká spokojenost a doporučuji!
10
rating 10
Výborná kvalita, perfektní výrobek

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--