Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Sestava vitriny a police dub, Vilo 11+12+13

Vilo 11+12+13 salon
Dodaci doba: 2 - 5 týdnu
37 037 Kč 44 623 Kč -17%
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy! Aktuální sleva 17% od doporučených cen

barva nábytku
  • Dub Olej

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Sestava vitriny a police dub, Vilo 11+12+13

Vitrina Vilo 11 ( šířka 45 cm , výška 201 cm , hloubka 39 cm ) - dodáváne již smontované

Police Vilo 13 ( šířka 34 cm , výška 186 cm , hloubka 34 cm ) - dodáváne v demontu

Vitrina Vilo 12 ( šířka 45 cm , výška 201 cm , hloubka 39 cm ) - dodáváne již smontované

Sestava dvou vitrín a police do obýváku případně pracovny. Jedná vitrína Vilo typ 11 má prosklená dvířka po otevření se ve vnitřní části nachází jedna prosklená police a 4 dřevěné. V rámci prosklené části je součástí osvětlení a nádherná zadní stěna s originálními dřevěnými prvky s jedinečným 3D povrchem. Dvířka mají možnost na místě změny strany na pravé nebo levé po jednoduchém znovu smontovaných.

Vitrína Vilo typ 12 má plné dřevěné dvířka, kde po otevření se nacházejí 5 dřevních polic, některé s částečně měnitelnou výškou rozložení. Dvířka mají možnost na místě změny strany na pravé nebo levé po jednoduchém znovu smontovaných. Vitrína se dodává již smontovaná.

Policový systém Vilo 13 je originálním prvkem mezi vitríny VILO typu 11 a 12. Vytvářejí tak ucelený komplet policového a regálového systému.

Skutečně exkluzivní a designový, to jsou hlavní přívlastky dubového nábytku z kolekce pro rok 2020 s názvem VILO. Dubový nábytek Vilo je určen především do obývacího pokoje, kde v rámci typů nábytku najdete televizní komody, vitríny, regály a skutečné stylový konferenční stolek. Samozřejmostí jsou dvířka a šuplíky s tichým zavíráním soft-close. 

Rada nábytku Vilo je vyrobena v kombinaci dubového dřeva a přírodní dubové dýhy. Kde složení nábytku je přední strany šuplíky / dvířka jsou dubové dřevem, vrchní deska je přírodní dubová dýha a vnitřní korpus a boky nábytku jsou vyrobeny z přírodní dubové dýhy. Nábytek je ošetřen výjimečným Německým olejem Livos. Nábytek je vyroben ve spolupráci s naší firmou a Polskou firma kde finální produkt je každý kus nábytku skutečné originálním kouskem té nejvyšší kvality. Osvětlení je již dodávány v ceně nábytku při kusech, které ho obsahují.

Nábytek do obývacího pokoje z dubu, Vigo

Výběrem nábytku z řady VILO si vyberete nejen nádherný a exkluzivní nábytek ale i naše více než 20 leté zkušenosti v oblasti nábytku. Nábytek se dodává již smontovaný.

Dubové dřevo je královský materiál, který se používá již staletí a jeho kvalita je ověřená generacemi. Dřevěný nábytek lety spěje do krásy a získává na jedinečné hodnotě. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené,  máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC.

Exkluzivní nábytek do obýváku z dubového dřeva, Vigo

Kolekce
Vilo - obývak
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Regál
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
zásuvky
Soft-close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Přírodní dubová dýha
vrchní deska
Přírodní dubová dýha
zadní stěna
Dřevěná překližka
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.