Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Houston 160-210 x 90 cm

Houston
Skladem poslední kusy
20 579 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 9 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 9

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Houston 160 x 90 cm ( po rozložení 210 x 90 cm ) 

Krásný rozkládací dubový jídelní stůl vyrobený z dubového masivu v základní délce 160 x 90 cm, po rozložení až 210 x 90 cm. Nebo 140 x 90,  po rozložení až 190 x 90 cm.   Jídelní stůl je vyroben z 100% dubového dřeva včetně vrchní desky, rámu stolu a pevných dubových nohou. Jídelní stůl vám dodáme v demontu tedy zaručeně se dostane do jakéhokoli prostoru. Součástí je i montážní plán. Montáž stolu vám zabere cca 15 minut, tedy montáž je velmi jednoduchá.

Jídelní stůl je vyroben z poctivého dubového dřeva, vrchní deska je ošetřeno přírodním ekologickým olejem. Na běžnou údržbu jsou vhodné přípravky s obsahem vosku určeno na dřevěný nábytek. Po roce užívání můžete na povrch nanést opětovné olejovou vrstvu, čímž získáte opět krásnou povrchovou úpravu, celý proces trvá cca 20 minut. Výška stolu 77 cm. Výška po spodní hranu stolu je 67 cm.


Výběrem přírodního nábytku získáte nábytek, který bude neustále kvést do krasy a bude vám sloužit generace. Jídelní stůl je určen do interiéru až pro 8 osob. Způsob rozkládání je manuální, rozkládací část stolu odkládáte pod stůl, rozložení trvá jen několik sekund, samozřejmostí jsou pojistné úchytky, které zabrání náhodnému rozložení stolu.
Jídelní stůl Houston je zárukou kvalitního nábytku, kombinovat jej můžete z kteroukoli kolekcí dubového nábytku v barvě přírodního oleje z naší nabídky včetně jídelních židlí.

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Houston 160 x 90 cm ( po rozložení 210 x 90 cm )

Povrchová úprava Olej - Právě na dubové dřevě je nejideálnější volbou olej, nakolik dubové dřeva potebuj dýchat co mu právě olejová povrchová úprava umožňuje. Právě dřevo ošetřené olejem získá nádherný matný efekt, s výrazným naturálním vzhledem. Pod vlhké předměty (sklenice talíře vázy) je třeba dávat podložky. V případě přímého kontaktu vody s dřevem vznikají kolečka na povrchu. To je jednoduché možné odstranit návodem níže. Pokud chcete na povrch docílít vyšší ochranu doporučuje se povrch olejovat několikrát do roka, případně používat přípravky na olejovaný nábytek.

Dubové dřevo je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

jídlení stul masiv dub

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Houston 160 x 90 cm ( po rozložení 210 x 90 cm )

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Houston 160 x 90 cm ( po rozložení 210 x 90 cm )

Povrchová úprava
Olej
Tvar
Obdélníkové
Rozkládání stolu
Rozkládací
Typ výrobku
Jídelní stůl
váha
70 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozmer desky stola
160 x 90 cm po rozkladu 210 x 90 cm
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Perfektní
rating 10
Perfektní práce, nádherné dřevo.
stůl
rating 10
perfektní, dle uvedené specifikace
10
rating 10
Krásný stůl
Krásný stůl
rating 10
Krásný masivní stůl, jednoduchá montáž
stůl Houston
rating 10
Krásný masivní kus nábytku, pěkné zpracování, máme z něj radost!
Kvalita
rating 10
Montáž jednoduchá, ale opravdu ve dvou, vzhledem k hmotnosti masivu. Úprava na větší rozměr snadná a pohodlná díky mechanismu pod stolem. V případě hladké podlahy v podstatě jen zatáhnete za hranu stolu a máte roztaženo pro vložení prodlužovací desky. Dodáno s lehkou olejovou impregnací, po složení jsem ještě nanesla olej na dřevo s včelím voskem, výsledek super, navíc krásná kresba dřeva.
doporučuji
rating 10
Krásné provedení z dubového masivu, pevný, dobře se rozkládá a vypadá nádherně.
Jídelní stůl.
rating 10
Krásný jídelní stůl z dubového masivu. Rychlost dodání dle inzerce. Slušný a ochotný dopravce. Jednoduchá montáž. Jsem velice spokojený.
Super
rating 10
Super

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--