Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Látkova postel na nožkách s úložným boxem 180, hnědá Mercur

Mercur 180 G004
Skladem poslední kusy
21 990 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Látkova postel na nožkách s úložným boxem 180, hnědá Mercur

Luxusní manželská postel vyrobená v jedinečném atraktivním designu model Jupiter. Manželská postel má funkční úložný box, který se otevírá z obou stran. Cena postele je včetně kvalitního lamelového roštu a výklopného systému ze dvou stran. Na komplet postel vám stačí už jen matraci v standardem rozměru 90 x 200 resp 180 x 200 cm (do postele 180 cm). Matrace si můžete vybrat tu. Boxspring postel při použití standardního matrace s výškou cca 20 cm, bude plocha spaní ve výšce 55 - 60 cm. Manželská postel je vyrobena z kvalitní látky v hnědé barvě. Konstrukce postele je dřevo masiv a výplň s PU pěny.

Cena obsahuje manželskou postel + lamelový rošt bez matrace

výška čela u hlavy: 117,5 cm
výška čela u nohou: 49 cm
rozměr matrace : 90 x 200 - 2 ks
celková šířka: 198 cm
celková délka: 218 cm
výška od země po spodní hranu postele: 16 cm

Látkova postel na nožkách s úložným boxem 160, hnědá Mercur

Postel se dodává v demontu s jednoduchou montáží. Výhodou postele je i vysoké čelo s výškou až 117 cm. Unikátní design posteli dodává že je na vysokých nožkách, které jsou vyrobeny z dubového dřeva, postel je tak možné kombinovat ke kterémukoliv dubovému nábytku z naší nabídky. Dřevo je výhradně s obnovitelných lesů s certifikátem FSC. Dopřejte si i vy tento jedinečný kousek do vaší ložnice. Všechny varianty postele zde.

Součástí je i lamelový rošt

Mimořádně stabilní a přizpůsobivé 5 - zónová ram z překližky (masivní tvrde dřevo) obalené v antracitové folii. 28 vícenásobně lepení dřevěných lamel pro lepší pohodlí při ležení, ktere jsou vložené v pohyblivých pouzdrech. Individualne nastavení tuhosti ve středové oblasti pomocí technologie dvojitých lamel. Příčné lamely z bukového dřeva. Lamelový rošt je priprevneny k rámu postele pomocí plynových tlakových pístů.

postel Boxspring v barve hnedá

Spánek tvoří třetinu našeho života, a proto výběr správné postele je obzvlášť důležitý. Právě proto vám nabízíme naši novinku. Luxusní čalouněná postel BOXSPRING v sobě zahrnuje kvalitu, eleganci, pohodlí a dokonce i úložný prostor, jehož nikdy není dost. Tato luxusní postel je čalouněná z vysoce kvalitní látky, odolné vůči tlaku s velmi snadnou údržbou. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení. Součástí postele je kvalitní lamelový rošt s možností nastavení tuhosti podle vašich potřeb. Lamelové rošty můžete jednoduše nadzvednout, pomocí hydraulických pružin, a zde najdete úložný prostor, kde si pohodu uložíte cokoli co potřebujete. Toto kvalitní lůžko si můžete objednat ve třech velikostních provedeních. Zaručenou výhodou této manželské postele je i vysoké spaní, které zaručeně ocení převážně ti starší. Další velkou výhodou je i vysoké čelo, které poskytne dokonalé pohodlí při nočním čtení nebo relaxaci. Vyberte si kvalitu a eleganci z naší široké nabídky a dopřejte si spánek, který si zasloužíte.

Látka New York G004  Charcoal - Mimořádně příjemná látka na dotek, který při dotyku vytváří mapy na látce. Látka se čistí pomocí upevňovacích mýdla PH0. Složení 100% PES, oderuvzornosť až 30 000 cyklů.

Látka G004 charcoal

Typ výrobku
Boxspring postel
váha
Default empty value
Nábytok je dodávany:
v demonte
Úložný prostor
s úložným prostorem
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--