Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Postel boxspring s úložným prostorem, Moneta 180 hnědá

Moneta
Skladem poslední kusy
36 863 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubová postel boxspring s úložným prostorem včetně matrací Moneta 180 x 200

Luxusní dubová postel s vysokým spaním na úrovní až 70 cm. Postel je typu boxspring a je včetně úložného prostoru. Postel Moneta je vyrobena z kvalitní PU kůže, která je na oko téměř k nerozeznání od pravé kůže. Postel Moneta se dodává v demontu s velmi jednouchou montáží.
Cena postele je včetně zadního čela, úložného boxu na kterém je pružinová matrace. Hlavní matrace je 7 zónová taštičková matrace s tvrdostí H3, který je považován za tvrdý matraci. Hustota taštičkových pružin je až 500 na m2. Základní cena je bez vrchního Topper. Postel ma odkládací prostoru, který se otevírá z boku.

Dubová postel boxspring s úložným prostorem včetně matrací Moneta 160 x 200 nebo 180 x 200

Vše použité dřevo na posteli je z obnovitelných lesů s certifikátem FSC. Látek na posteli my vysokou oderuvzornosť s jednoduchým čištěním pomocí mýdla PH0. Látka na posteli v krásné zemité barvě v odstíny hnědá. Látek je měkká je tak velmi příjemná na dotek. 

Luxusní Boxspring postel masiv dub

Vrchní matrace 180 x 200 Visco ( doplňkové zboží )

Vrchní matrace, který se používá na váš základní matraci vyroben z kvalitní termoelastické pěny, která dokonale reaguje na teplo a přizpůsobuje se tak vašemu tělu. Struktura matrace je tvořena miliony malých částic, které reagují na teplotu a hmotnost lidského těla. Matrace se tedy přizpůsobí vašemu tělu. Následně se matrace vrací zpět do svého původního tvaru. Je vhodný také pro lidi s problémy při oběhu krve. Netlačí na tělo a neblokuje tak průtoku krve. Termoelastické pěna je odolná vůči bakteriím, plísním i roztočům. Je tedy výbornou volbou i pro alergiky. Díky kvalitní výplni je matrace příjemná měkká.

Matrace ma výšku 6 cm.

Obal matrace lze prát při teplotě do 60 C. Obal je příjemný a měkký na dotek, i po prani si zachovává svůj tvar. Látka ma certifikátem OEKO-TEX standard 100.
Matrace je oboustranný, vnitřek tvoří kvalitní termoelastická pěna také nazývána VISCO.

KOUPIT ZDE MATRAC VISCO

Typ výrobku
Boxspring postel
váha
140 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
s úložným prostorem
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--