Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dřevěný nábytek z masívu

Proč dřevěný nábytek z masivu?

Nábytek z masivu pro celou rodinu. Náš sortiment dřevěného nábytku obsahuje širokou nabídku, kterou lze zařídit téměř všechny pokoje ve vašem bytě. Nebo domě. Nepřetržité sledujeme nejnovější trendy o oblasti bydlení a osobně se účastníme na tematických veletrzích po celém světě - zaručujeme Vám moderní nadčasový design z prvotřídního materiálu.

Ekologicky nezávadný nábytek 

Nábytek je ošetřen kvalitními, ekologicky šetrnými laky, které zvýrazní kresbu dřeva a umocní pocit z krásy přírody. Přinášíme Vám ideální kombinaci zaručující příjemné, teplé a zdraví prospěšné bydlení. Ekologické aspekty, zdraví a bezpečnost zákazníka jsou top-prioritou při výrobě našeho dřevěného nábytku.


Test kvality masivního nábytku

Nábytek, který vyrábíme zdobí mnoho domácností, penzionů a hotelů nejen v České republice ale i ve Francii, Německu, Švýcarsku a Rakousku. Dřevěný nábytek ma patřičné vysokou hustotu, robustnost a tedy i váha nábytku se pohybuje ve vyšších číslech, proto každý kus nábytku který opustí výrobny haly naší firmy je 2 krát kontrolován pokud zákazníkovi přijde jen dokonalý produkt bez chyb, který potěší vaše oči i srdce - výrobou kvalitního produktu šetříme náš i Váš čas. Zaměstnáváme nejlepší tím truhláře nejen na Slovensku.

Odpovědné a rychlé doručení dřevěného nábytku

V současnosti naše provoz funguje 6 dní v týdnu v 24 hodinovém pracovním čase na 3 výrobní směny, náš sklad má plochu více než 1200 m 2. Děláme vše proto aby váš nový nábytek byl doručen v co nejkratším možném čase. Doručení provádíme výhradně naší vlastní dopravou. Zkušení a vyškolený personál je samozřejmostí. Vždy informujeme klienta minimálně 2 dní před doručením - doručen nábytku Vám přijde s přesností doručení +/- 30 minut.

Dřevěný nábytek se vyznačuje vysokou odolností proti mechanickému poškození je vhodný u malých dětí a bude Vám dlouhá léta sloužit bez ztráty kvality s minimální údržbou. Dřevěný nábytek velmi dobře odolává slunci nebo vlhkost a je vhodný do každého pokoje. Jedinečná přírodní struktura dodává rozmanitost materiálu, každý nábytek vyrobený ze dřeva je unikátní a jedinečný. V případě dohody Vám umíme vyrobit i nábytek z masivu na míru

Nábytek z masivu je ošetřen tak, aby byl ekologický, to znamená, že jsou použity pouze nezávadné laky přírodního typu. Bydlení s takovým nábytkem bude příjemnější a komfortnější, k čemuž si můžete přičíst také neuvěřitelnou odolnost a dlouhou životnost. Po té, co vám zašleme daný kus masivního nábytku, pečlivě kontrolujeme, zda dorazil v takovém stavu, v jakém vyšel z výrobny. 

Nábytek z masivu Do obývacího pokoje, ložnice nebo jídelny. Nábytek Mirek dlouholetá tradice, historie a zkušenosti s realizací vašeho pěkného bydlení. Prioritou naší firmy je vysoká kvalita a jedinečnost našich výrobků. Vždycky jsme věděli že chci vyrábět kvalitní nábytek z masivu do kterého se vyplatí investovat a bude sloužit dlouhá léta bez ztráty kvality. Ekologický čistý s moderním a nadčasovým designem.

Něco o firmě nábytek Mirek

Od začátku fungování společnosti jsme si stanovil za cíl spokojenost zákazníka. V začátcích 90. let jsme se zaměřili na výrobu zahradního nábytku. Postupně se produktová řada upravovala až jsme dosáhli nabídky více než 1000 druhů nábytku z masivu. Jelikož jsme si vědomi jak je náročná výroba a obzvláště práce se dřevem. Tak během 30 let jsme se naučili všem výrobním procesům. Naši zákazníci se na nás mohou spolehnout v každém kroku. Počínaje zákaznickou podporou, logistickou, doručením vlastním vozovým parkem až po záruční servis. V momentální době obsloužíme více než 50 000 zákazníků již v 6 zemích. Spojením naší dlouholeté zkušenosti s výrobou a velkým počtem obsloužených zákazníků si tak můžete být nákupem u profesionálů se zaměřením na nábytek z masivu.

97% spokojených klientů. Jsme jednou z nejrychleji rostoucích společností v nábytkářském průmyslu, máme více než 97% spokojených klientů v celé Evropě.

Jaké druhy dřevěného nábytku známe?

Při výběru masivního nábytku se tak jako u jiného druhu můžete řídit emocemi a tím, co se Vám líbí. Důležitým faktorem při výběru je správná volba samotného dřeva. Nejčastější dřeviny v našem kraji jsou dub, buk, bříza, borovice a smrk. Masivní nábytek je vhodný do každého interiéru, jelikož se vyrábí moderní, rustikální, industriální ale i tradiční styl. Mimořádně populární dubový nábytek patří mezi královské dřeviny. Kde jde o ověřené dřevo staletími a díky našim vysokým zkušenostem a mimořádně rozšířenou nabídkou si jej můžete pořídit nyní i vy.

Kvalitní prvotřídní materiál a nejmodernější technologie výroby zaručí spokojenost i nejnáročnějšímu klientovi. Investice do nábytku z masivu se určitě vyplatí, bude vám sloužit mnoho let bez ztráty kvality.

Aktuální trendy a inspirace pro nábytek z masivu

Při výběru nábytku a zařizování domácnosti většina z nás klade prioritu vybavení ložnice, kuchyně a obývacího pokoje. Sledujeme pro Vás aktuální trendy a neustále přidáváme ve spolupráci s našimi designéry nové modely. Snažíme se vyhovět každé chuti, ale základ je stále tentýž. Poctivý výrobek za dostupnou cenu. Poslední léta jsou mimořádně populární trámové postele vyrobené z dubového nebo smrkového dřeva. Klasikou je výběr pevného jídelního stolu z masivu doplněného a vhodně zkombinované židle. Jsme hrdí, že mnoho našich výrobků získalo ocenění za design a kvalitu z množství pozitivně obdržených recenzí.

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--