Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Obývák

Dubový nabytek helsinki

Obývák je místem, kde každý z nás hledá odpočinek a klidPříjemnou atmosféru nám pomůže zajistit i útulný vzhled a design, ale i její funkční uspořádání a kvalitní nábytek do obývákuV naší nabídce naleznete rustikální nábytek do obýváku, moderní nábytek do obýváku ale i luxusní nábytek z dubového dřeva. Pečlivě pracujeme s prostorem, hmotouarchitektonickou kompozicí a materiály a výsledkem jsou jedinečné a nadčasové interiéry.


Nejaktivnější místností v domácnosti je určitě obývací pokoj. Je to místo, kde aktivně trávíte čas s rodinou. Proto také při plánování myslete na uspořádání a rozmístění nábytku.  Obecně platí, že tento prostor by měl být vzdušný, a proto není třeba jej přeplňovat nábytkem. 

Jak zařadit obývací pokoj ?

Při zařizování obývacího pokoje se můžete poradit s designérem nebo to nechat na vás. Pokud máte obývací pokoj spojený s kuchyní, doporučujeme sladit nábytek v podobných tónech. Pokud se tedy rozhodnete pro dubovou obývací stěnu, je dobré, aby alespoň některé z těchto prvků obsahovala i kuchyně. Při kombinování podlahových krytin neexistuje žádné obecné pravidlo. Vyberte si to, co se vám líbí. Je možné mít podlahu v podobných tónech jako nábytek, ale také kontrastní tóny.  Naše doporučení pro výběr barvy je následující:

  • Pokud máte výrazný vzor podlahy, ponechte stěny již v jednom odstínu.
  • Pokud nemáte výrazný vzor na podlaze, můžete si dovolit jednu stěnu s texturou nebo použít výrazné barvy na pohovce.
  • Pokud máte moderní interiér, jsou vhodné chladné barvy ( bílá, šedá, zelená, černá ). Kombinujte s přírodním nábytkem.
  • Pokud máte rustikální interiér, jsou vhodné teplé barvy ( béžová, žlutá, červená, hnědá ). Ty, které jsou výhodou, můžete kombinovat i s přírodním nábytkem.

Nábytek do obývacího pokoje z masivu

Trendy v oblasti interiérového vybavení sledujeme již řadu let. Móda se mnohokrát mění  ( zaoblené tvary, čtvercové tvary, průmyslové tvary a tak dále ). Ale jedna věc se nemění, všichni chceme, aby interiér dával pocit domova. Nábytek z masivního dřeva vytvoří jedinečnou atmosféru a energie v místnosti vás nabije každým dnem.  Dřevěný nábytek do obývacího pokoje navíc nepodléhá trendům a je vždy známkou útulného domova. V naší nabídce proto najdete: 

Dubový nábytek do obývacího pokoje
Rustikální nábytek do obývacího pokoje
Luxusní nábytek do obývacího pokoje
Nábytek do obývacího pokoje Provence

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--