Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Zahradní ratanový stůl 180 x 90

Riccione
Skladem poslední kusy
11 900 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Zahradní ratanový stůl 180 x 90 , hnědá barva

Výška: 76 cm
Šířka: 90 cm
Délka: 180 cm

Moderní zahradní stůl ratanový s rozměrem 180 x 90, velmi komfortně až pro 6 osob. Zahradní stůl ma vrchní desku transparentu prosklenou kde nádheře vidět strukturu ratanu. Sklo je tvrzené o tloušťce 5 mm, je zajištěno pomocí přísavek k desce stolu. Výhodou stolu je i odkládací prostor pod deskou stolu. Ideální kombinace s ratanovým křeslem Coventry.

Zahradní ratanový stůl 180 x 90 , hnědá barva

U nás výhradní a exkluzivní za nejnižší cenu v EU. Zahradní sestava vyrobena z nádherného technického ratanu, kteří dokonali imituje právě originál ratan. Obrovskou výhodou setu je použit půlkulatý ratan 7 mm.

Hlavním použitým materiálem je tedy technický umělý ratan nejvyšší třídy, kteří i po letech si udržuje skvělé vlastnosti. Odolává všem vlivům počasí, může být venku po celý rok. Během zimy je třeba nábytek zakrýt ochranou plachtou. Rovněž používání ochranné plachty během nepříznivého počasí prodlužuje životnost nábytku. Velmi jednoduché údržba, čištěnou jen pomocí VAPK nebo hadice. používat se může v teplotách od -10 ° C do + 50 ° C. Konstrukce hliníková, ručně svařovaná. podušky: 6cm hrubý molitan, potah z polyesteru 230g / m2. Doporučené zatížení křesla je max 120 kg. 

Zahradní ratanový stůl 180 x 90 , hnědá barva

Typ výrobku
Zahradní stůl
Kolekce
Ratan
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.